Evo danas ga zavrsio,, mada nije bilo u planu al oblaci se neki nadvili danas popodne pa reko dosta se cekalo,, nebili opet da me unazadi,, :scratch mada su javljali suho al' sigurno je sigurno,,,
Tako da evo napokon,, ali sa svojim podrivacem, jbg gotov je pa reko da napravim jedan pravi test,, uglavnom islo je glatko dubina podrivanja (bez pretjerivanja) sigurnih 50 cm a buduci da je relativno mekano barem u gornjem sloju dolazilo i do proklizavanja nekih 10-15 cm dubine uglavnom na mjestima gdje se zadrzavala voda inace ide ok otpor jest mozda malo veci nego kod oranja s dvije brazde, al ide bez problema,, nz kako ce biti krajem ljeta kad bude najtvrđe i suho,,
A sto se tice tog agro ili hidrogela nz sta da kazem, jas sam proslu jesen bez iceg, đubriva, humusa,zalijevanja ovog-onog nista iskopao rupu zasadio i gubici su tjekom cjele godine ispod 3% najvise stradalo od vlage kad je ono kisilo mjesec dana tako da ni sad necu nista kemijati nego tih 100-tinjak komada posaditi kao i prosle godine pa kako im Bog da,,
jer ja im ionako dajem i previse :lol: