@MUHA, moj profesionalni i životni odabir je takav da uvijek preispitujem stvari i sve delam s velikom dozom opreza (ono "dvaput mjeri, jednom reži"), dakle uvijek stvari provjeravam i s "druge strane".
Jer da nije tak, odavno bi bil pokojni...
To kaj radi takve navike slijepo ne vjerujem i ne slušam "autoritete" s položajem, a ne znanjem, koštalo me posla, a to vjerojatno i znaš. Ali Bog nikad ne zatvori jedna vrata, a da ne otvori druga, možda još i veća.
Svaka medalja ima dvije strane, a svaka istina ima dva pogleda - ali je ipak samo jedna.
Nikom ne namećem nikaj, samo želim da ljudi ne budu ovce, koje se tjera u tor i, slikovito rečeno, dobrovoljno idu na klanje (ili cijepljenje...), već da dobro razmisle o svojim postupcima.
Uz ovoliko reklama, koncerata i sličnih reklamnih gluparija "cijepi se..." jednostavno mi priča previše smrdi. Naravno, kad bude dobrovoljno "cijepljen dovoljan broj ljudi" onda budu lako nametnuli obavezu svima.
A onda svake godine, pa za svaki prdac... i gotovo je sa zdravljem, a i slobodom da budemo ljudska bića (ako još jesmo poslije ovoliko "državnog terora" zatvaranjem zdravih, plašenja brojem umrlih i propagandom i uništavanjam privrede).
Jel nije čudno da nazoveš "svojeg doktora" radi jakih bolova (negdje), a on ti odgovori tipa "dojdi za tjedan dana jer imamo veliku gužvu zbog cijepljenja". Jel to normalno??? Meni nije.
Pogledal sam pročital toga dosta i na stranom jeziku, a srećom na ovoj stranici ima dobrih sažetaka na hrvatskom.
P
Landemija bu prestala kad se bu o njoj prestalo govoriti, ne prije i ne kasnije.