Ukoliko ima neodgodiva potreba, možemo mi nastaviti s raspravom i o trudnicama na poslu i o svemu na temu radničkih prava - samo recite gdje, da nas moderatori "ne uhapse". Nekako si mislim da ovdje nije primjerena tema niti mjesto.
Za pripremu, dopustite mi samo da unaprijed spomenem da sam bio više godina za redom, u firmi s više stotina zaposlenih i na sindikalnim obavezama, i sindikalni poivjerenik, i povjerenik za zaštitu na radu, da sam bio i glavna osoba za ni manje ni više čak 5 ISO standarda i sustava, i da sam na tome bio izuzetno uspješan više od dvadest godina. Dakle smatram sam sebe javno, da imam nekakve reference da mogu ako treba i ovdje konstruktivno "laprdati" na tu temu. Uz dužno poštovanje da spomenem i to da smo imali, na naše obostrano zadovoljstvo cijeli niz kolegica na poslu, koje među nama NIKADA nisu bile potlačene, šikanirane, a imale su svoje dostojanstveno majčinstvo i sve što ide uz to, na zajedničko zadovoljstvo.
Ako s vremenom bude trebalo, lako ja dodam i još argumenata - no za početak je i ovo dovoljno, da me unaprijed ne osudite kao narcisoidnu budalu...