• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sinoć smo pitali opet prijateljicu kako je prijatelj.
Još je uvijek na intenzivnoj u komi.
Stanje nepromjenjeno.
21. travnja ga je hitna otpeljala u bolnicu nakon deset dana kako je dobio koronu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Krenul sam odgovarati na ovaj post, ali sam zaključil da se protiv bedastoće nemože nikaj pametno napisati. Napuštam ovu temu prije nego postanem jako bezobrazan jer nisam zbog bezobraštine došel na ovaj forum.
POozdrav.
Zbog mene ne moraš napuštati temu.
Ovdje imaš više potencijalnih sugovornika sa kojima se možeš i ne moraš slagati, sa svakim možeš suprostaviti stavove slagao se s njime ili ne, ili možeš jednostavno ignorirati nekoga, ne se osvrtati na njegove - moje - upise.
Evo, da ti olakšam, ja tebe više neću replicirati obzirom da ti izazivam negativne emocije.
Za sve postoji rješenje, mirno.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Poceli su nekoji ljudi zbrajati dva i dva,ja sam skuzil posto sam simptome dobil nakon dva dana od testiranja,bio sarin(simptomi trovanja) u pitanju no nebres dokazat jer niko na radi analizu krvi na teske metale i trovanje bojnim otrovima(zabranjenim),a zakaj jer je zabranjeno.:mad:
Na srecu nekoji ljudi imaju veze u Rusiji pa su tam radili,zar mislite da su slucajno imunoloskog zaprli,da su slucajno zabranili normalne zarulje,slucajno zele zabraniti domaca sjemenja,uskoro na red stize vasa vlastita voda.
Ne zelim vas plasiti,dosta vas plasi JO sa losim vijestima,imamo sansu da shvatimo ovu plandemiju i da se svi skupa othrvamo stime,pa nebuju lopovi rotsild,soros,swab & com. nas porobili. :ppozdrav:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Hvala kolega na prijateljskom savjetu,mi sve znamo,osjetil sam vec prijetnje,no meni je zao drugih ljudi i cinim to zbog njih. :cry:
Ne bojim se(malo da, to je normalno)za sebe,prozivel sam 57 let i znam se postaviti,opet danas u Billi brez maske i niko nikaj ne pita a u AT toboze sve strasno i FFP2 maske obavezno,more se pjeni jeebe se meni, a dolkle to samo dragi Bog zna,prihvatam njegovu volju pa kak bude.🙋‍♂️

Objavljeno prek velike bare,ko je pelcovan nemoze dati krv jer "cjepivo"(moz mislit)unistilo antitijela.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma nemogu stavit video(neznan),inace danas nema kolege na poslu a jucer se hvalio kak se u utorak cijepil :unsure: ,dobra macka me vdrapila i to njezno neka azijatkinja veli on.
Ne javlja se na tel. navodno ima laganu temp. a i kicma ga boli navodno stara boljka tak veli njegov docimer.
Video je na NEW AT 4 clanak RED CROSS NEEDS BLOOD DONORS
kolega kupljenec valjda bozinovicki ima tu prste,ne hvala ne delam za fasiste i propale komunjare,mislim si dobro bi bilo vloziti v krematorij kad pocnu ovi odlaziti :cry:

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Tko ima volje i vremena neka pročita.
Nadam se da bude ovaj članak pročitao "naš župnik", on bi na to mogao biti odličan davatelj drugog mišljenja.

Prošle je godine izražavao silno negodovanje zašto ljudi poštivaju mjere protiv korone, zašto više masovno ne dolaze u crkvu itd., itd. Bilo je: kakva korona, kakve mjere, u crkvu se mora dolaziti, vjera nas štiti...

I onda se krajem godine dogodilo da je i taj gospodin obolio "od korone". Mlad (četrdesetak godina), jak, prepun životne energije, voli i vozi odličan auto, ima i vozi motocikl, jako voli propovijedati pa ljudima za vrijeme jedne te iste mise održi ne jednu nego tri propovijedi (ovo za propovijedanje ja nisam izmislio, ovo je meni kao svoje osobno nezadovoljstvo rekao moj otac, koji je ne tako davno, valjda sam fizički izgradio jedan od četiri ugla naše crkve, koji je čak bio kako ga ja znam zahebavati "osobni vozač" našem drugom po redu župniku, koji se sa svečenicima godinama družio "na njihovim brojnim privatnim okupljanjima" ...).
Početkom ovoga svibnja je bio blagdan i bila je misa, vani na otvorenom. Taj isti naš mladi župnik je objasnio da je baš on bio taj koji je "organizirao" misu vani, na otvorenom, da se ljudi raštrkaju. Pojasnio je svima javno da je na vlastitoj koži osjetio što ta korona može učiniti do prije toga mladom, jakom i zdravom čovjeku. Pojasnio je da se još uvijek ne osječa dobro, objavio je javno svoje drugo mišljenje, potpuno suprotno od prošlogodišnjih burnih protesta.
Kako to? I dalje je školovani intelektualac i svečenik, župnik, a odjednom je napravio obrat, sada itekako "poštuje bolest" zvanu korona, više se niti u ludilu ne protivi "mjerama".
Javno se s oltara zahvalio svima koji su brinuli o njemu "dok ga je korona nagazila".

Ja smatram da je nedavno postupio ispravno, korektno i ljudski jako pošteno.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Nije to ništa! :unsure:
Već znamo da je onaj pravoslavni papa izjavio da od te bolesti oboljevaju samo pederi.
Ufatila i njega i otpeljala na drugi svijet!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja mislim da je i tu pitanje o potpunoj slobodnoj volji građana. Sam je svatko od nas birao firmu u koju se bude zaposlio, a svaka firma da bi funkcionirala ne može funkcionirati u anarhiji, po principu kako se kojem zaposleniku sviđa. Dakle poslodavac je taj koji definira kriterije, a meni, tebi ili bilo kome ako se ne sviđa, zahvališ se firmi i ideš tražiti svoju bolju priliku.
Ako se netko ne želi cijepiti, to je zaista njegova slobodna volja, ali i posljedice koje idu uz to.

Ne vidim ništa nejasno, ili diktatorski. Slobodnom voljom se zaposliš i slobodnom voljom odbiješ pravila koja traži firma.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh