Kolega plus,normalno da mi je zao covjeka,smajlic se odnosio na donji dio clanka gdje se spominju strucnjaci(velikog kalibra,gdje ih nadjióse,sto nema niti jedan znanstvenik)nazalost krivo je ispalo pa se ispricavam,oprostite.
No zbog plasenja i zatvaranja bumo svi najeebali puno vise nego zbog bolesti.
Opet srlimo ko guske u maglu a imamo i drugacije informacije koje se kose s onim u medijima.
Svakodnevno nas bombardiraju,prva vijest uvijek broj zarazenih i umrlih,od kada je pozitivan zarazen brez simptoma,to do sada nije bilo nikad u povijesti i nisi mogel na bolovanje brez simptoma.
Moj "sef" mi je ujedno i prijatelj,mi imamo ljudski a ne robovlasnicki odnos,napisao sam dao sam mu jasno do znanja(ne drzim figu u zepu)odlucuje on.
Da nas je vise takvih sad bi svi uzivali u normalnom stanju i bolesni bi se normalno lijecili a stozer bi radio na preventivi a ne posljedicama i strahovlascu.
Jos jednom napominjem budimo konstruktivni a ne siriti strah i lose energije,zar niko ne vjeruje u stvoritelja,zar smo samo vjernici i bozja djeca,braca na papiru ili smo vec polako bioroboti.
Vec 1995g.su pojedini neljudi shvatili da su roboti preskupi(punjenje,odrzavanje) te zele ljude pretvoriti u biorobote,jeftinije i korisnije,citajte malo o agendi 2030,to se polako desava i oni su sve to javno objavljivali,naravno da namjerno jer znaju zasto,posij ideju da ispitas bilo naroda i cekaj.
No uvijek ima ali.... 🤫