• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Hotela ti nama govoriš o krađi u Hrvatskoj. O Coroni u Hr. A o krađi u At (Hypo banka) o Coroni u At. Kako su se ponašale druge zemlje. Kakve je odluke donosila gđa. Merkel?
Ako si vjernik nemoj više govoriti " more se pjeni ..." U najmanju ruku nije pristojno jer ljudi umiru a i trebala bi te biti briga.
Naše je da molimo da Svevišnji ovo što prije završi uz pomoć dobrih ljudi na ovoj planeti. Naše je da se čuvamo i ne doprinosimo širenju nevolje a radimo više.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
ispravnije bi bilo da hotela kaže: Dunav se pjeni....
jer mora baš i ne vidi... 🤭

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jadni oni radnici kojima si ti bio sindikalac,verovatno su te molili da ih vise ne branis
Da i to malo više od dvadeset godina.
Koja neobičnost i slučajnost da sam ih uspio sve vuči za nos samo tako, radnike i upravu, ma sve...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Ajmo malo ovak :unsure:
Ja sam obični niger u firmi PLUS d.d. ili d.o.o. Gazda me tjera da se cijepim, a ja imam jedan prijedlog jer moram birati možda između smrti i otkaza.
"Gazda, cijepiti ću se ako potpišete da će moja familija dobivati odštetu zbog moje smrti (sjetite se nedavne smrti supruge Slovenskog diplomata) do mojeg predviđenog umirovljenja"
Hoće li bilo koji gazda to potpisati?:eek:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ajmo malo ovak :unsure:
Ja sam obični niger u firmi PLUS d.d. ili d.o.o. Gazda me tjera da se cijepim, a ja imam jedan prijedlog jer moram birati možda između smrti i otkaza.
"Gazda, cijepiti ću se ako potpišete da će moja familija dobivati odštetu zbog moje smrti (sjetite se nedavne smrti supruge Slovenskog diplomata) do mojeg predviđenog umirovljenja"
Hoće li bilo koji gazda to potpisati?:eek:
Nešto slično, ali ipak različito pitanje sam postavio juče, mislim da još nisam dobio pravi odgovor, nego "okolišanja" i skretanja sa pitanja.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Tako se to nekad radilo , ko jednom zajasi vise ga niko ne skine
Pod pojmom "nekad" ti smatraš unazad 30 godina, 20, ili 10, što, da možemo precizno razgovarati? Iako ovaj naš razgovor nikamo ne vodi...
PS
Šteta LAKI što tebe osobno moji radni kolege nisu tada, "nekad", na vrijeme, dobili za savjetnika, da im pojasniš kako je ispravno biti radnik, zaposlenik, hranitelj obitelji i roditelj, a ne da su godinama trpjeli moju malenkost, bahatost, pa i moju provedbu fašističkih metoda kako je to uz tebe stručno identificirao i hotela.

Vidiš mene su se oni riješili, više ih ja odavno ne maltretiram, ne jašim im za vratom. Sretnemo se tu i tamo u prolazu i koliko su god bili od moje strane godinama pod tiradom, šikanirani i maltretirani niti jedan ne okrene glavu u stranu, srdačno se sastanemo i pozdravimo - možda su ipak još uvijek u strahu. (Od straha mi mnogi od njih i dalje redovito čestitaju naše zajedničke blagdane...) Kako to, kako to?

Ili ipak "takav svijet" o kojem ti ovdje kroz raspravu razmišljaš, odavno više ne postoji.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Lošim vijetima, izgleda, još nema kraja.
Veli mi danas muž - znaš li da je susjed na respiratoru?
Susjed, tu malo niže naše kuće.
Pokušavam u mislima terminirati otprilike kada sam sa njim pričala, ali ne mogu biti sigurna. Sjećam se jedino da sam pospremala presadnice koje prodajemo tu uz ogradu kuće, on je, kao i obično, išao u šetnju. Bio je u zimskoj jakni, dakle, moglo bi biti prije nekih mjesec dana. Zastao je i pričali smo malo, rekao je - svi smo u kući imali koronu, donio zet sa posla. Sjećam se i da sam instiktivno nakon tih riječi stala korak unatrag, ali mi je kroz misli prošlo značenje onih riječi "smo imali" - prošlo svršeno vrijeme.
Izgledao je relativno dobro.
Koliko je u bolnici, ne znam, niti koliko dana je na respiratoru, ali ta njegova bolest se vuče sigurno oko mjesec dana, možda i više.
Kako će završiti.....nadam se da neće kao prijatelj.

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Danas mi prijatelj priča (40 godina) informatičar koji radi za Američku agenciju cijepio se ovaj tjedan. Nitko u agenciji nije postavljao pitanje da neće. Već su otpustili u dva navrata dio osoblja.
Kome se žaliti ako te otpuste?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa ako cemo tako evo i druge strane medalje.Prosli tjedan na americkoj tv postaji(mislim da imam sacuvan video)objavljeno da privatna skola upozorava da se ucitelji i profesori obavjestavaju da se cijepe tek nakon kraja ove skolske g.
Zatim, da ih nece zaposlit slijedece skolske g. dok se ne dokaze da cijepljeni nisu opasni za necijepljene,ak se dobro sjecam(a sve nas vec muci alzheimjer)bila je Arizona u pitanju. 🤫
Zatim, cini mi se da su neki ljudi na ovome forumu placeni da sire lose vijesti i energiju,jeste li to primjetili.

🙋‍♂️

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Danas mi prijatelj priča (40 godina) informatičar koji radi za Američku agenciju cijepio se ovaj tjedan. Nitko u agenciji nije postavljao pitanje da neće. Već su otpustili u dva navrata dio osoblja.
Kome se žaliti ako te otpuste?
A kome se žaliti ako poslije crkneš?
Biraj život u siromaštvu ili ...
I još ovo

Posljednje uređivanje:
  • Haha
Reactions: ZJ

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Kome će se žaliti oni koje su zarazili nesavjesni građani, a ti umrli. Meni je prijatelj dobio Koronu u prvom valu i kada je zvao prijatelje da ih mora prijaviti rekli su mi slučajno. Dakle puno je više pozitivnih šetali okolo nego je otkriveno. Koliki se nisu na vrijeme javili pa poslje bilo kasno.
Hotela nemoj biti tajnovit. Sva sreća da smrtnost nije velika. Jesu li bolnice bile zatrpane. U početku su ljudi disali na škrge. U Indiji nema kisika. Iii. Što zaključiti?
Ja sam optimist i to veliki. To me i drži.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kome će se žaliti oni koje su zarazili nesavjesni građani, a ti umrli. Meni je prijatelj dobio Koronu u prvom valu i kada je zvao prijatelje da ih mora prijaviti rekli su mi slučajno. Dakle puno je više pozitivnih šetali okolo nego je otkriveno. Koliki se nisu na vrijeme javili pa poslje bilo kasno.
Hotela nemoj biti tajnovit. Sva sreća da smrtnost nije velika. Jesu li bolnice bile zatrpane. U početku su ljudi disali na škrge. U Indiji nema kisika. Iii. Što zaključiti?
Sad se postavlja pitanje zbog čega ljudi nisu dozvolili da ih se prijavi? Jedan dio nije vjerovao u bolest,drugi u poslodavca za kojeg ne znaju kako bude regirao na bolovanje ,treći iz gluposti.

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Nikad mi nije bilo jasno sta to znaci kad neko kaze da je nekoga zarazio neko neodgovoran pa ako moze objasnjenje kaki je on to bio odgovoran a zarazio ga neko neodgovoran

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Moji tata i mama su se jučer sa fajzerom išli cijepiti, tatu danas malo ruka boli, a mami ništ.
Sad je i dalje pitanje kaj bum ja, dal da idem ili ne, nisam pametan.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh