• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Fala ti, dobil je sve to ove dane mora obaviti. Pretraga i pretraga, sad je dobil samo tablete za tlak.
Doktorici svaka čast, čim više toga gura bez bolničkog lječenja.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kao prvo kolega kupljenec,tople zelje da bude statom sve u redu,ujedno i svim forumasima koje su zadesile slicne brige.
No sad ono drugo,dugo cekano.
Na moj FB profil dobio inf. da su predane tuzbe u Haag nasih zlocinaca,neznam dal da se smijem ili placem,jeebiga otici ce pola hrvatske u bajbok a ovak nas je sve manje.
Molim vas ak ima jos neko ovu inf. da nebudem opet teoreticar ispasce da san poznatiji od Alberta. 🙋‍♂️
Ima i trece...navodno Svedska ukinula PRC testove jer lazu.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo imamo dosta cijepiva👍
Donirali smo Crnoj Gori 10000 doza👍

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,664
Sogorica mi se danas cjepila, morala inace ju nece primt na fizikalne terapije,a prije par mjeseci imala operaciju kicme.

Nadalje bio sa susjedom u vinogradu,kaze prije 3 tj primio drugu dozu cjepiva,pa se zali, da je stalno umoran,malaksal jednostavno kaze ja vise nisam ja.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,111
Sogorica mi se danas cjepila, morala inace ju nece primt na fizikalne terapije,a prije par mjeseci imala operaciju kicme.

Nadalje bio sa susjedom u vinogradu,kaze prije 3 tj primio drugu dozu cjepiva,pa se zali, da je stalno umoran,malaksal jednostavno kaze ja vise nisam ja.
Koliko taj gospodin ima godina? Možda je u cijepljenju samo našao dobar razlog i krivca "zašto nema barem dvadeset godina manje"?
(Da možda i on nije "mladić" kao moj otac s preko 82?
Odmah da napomenem da je moj otac bio dva put cijepljen "fajzerom" i niti jednom nije imao ama baš nikakve simptome, ništa, nula.
Ali, on bi išao najmanje svaki drugi dan k' doktoru - pitam ga pa dobro što ti je? Skoro da mi odgovori - pa budem do doktorice nekaj izmislio 😖. U najmanju ruku jedan dan bi trebao tableticu da ga ništa ne boli, drugi put bi trebao tableticu za vitalnost i za ples i za guzotres, treči put bi valjda trebao kuru podmlađivanja, ili barem jednog donora mladića s kojim bi zamijenio glavu - mislite da sam zločest, e pa nisam.
Tako svakodnevno funkcionira jedan starac, a non-stop mu neki vrag je u izjavama; a zapravo mu nije ama baš ništa i ja mu to otvoreno kažem u lice, ma deda ti si kao kovački nakovanj i po tebi drugi mogu lupati s batom i kovati, ali tebi ne bude ništa. Onda se samo šeretski i cinički nasmije, valjda si misli "jes, to sam htel čuti"...
)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prijatelju on vidi da tebi dosadno pa te vozi, a sebi malo skrati dan😉i kak bilo da bilo moraš tatu slušat i niš ti nesme bit teško kaj ti veli🍺😉👍

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,111
Ne zajebavaj molim te, jer i sutra ga vozim u bolnicu na očni odjel na kontrolu s očima 😖 , a čita bez naočala kao mala beba, a za usporedbu ja idiot nosim i uništavam po jedne naočale za stalno, druge samo za čitanje, treče u garaži za brušenje i zavarivanje...
Kužiš sad stari moj?
On je kao dobio naočale "za nemam pojma za što, jer niti sam ne zna" i pitam ga pa zašto ih ne koristiš, a pa ne trebaju mi 😖😖😖

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,664
Ima 65 godina, al eto ko sto rekoh da nisam ni za ni protiv,isto cu rec daj moc prije 2 tj primio drugu dozu fajzera i da sam pije vise neg prije. Da neb bilo da sam za nesta pristran.al da mi je to sve cudno je,

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,111
Ima 65 godina, al eto ko sto rekoh da nisam ni za ni protiv,isto cu rec daj moc prije 2 tj primio drugu dozu fajzera i da sam pije vise neg prije. Da neb bilo da sam za nesta pristran.al da mi je to sve cudno je,
Iskreno, ne razumijem?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,664
Ma kazem caca se cjepio sa drugom dozom i kod njega nikaki problema samo sta konzumira malo vece kolicine alkohola nego prije. Inace ima 77 god

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,111
Plusiču jel to nasljedno o_O
Što, zajebavati druge odlascima k doktoru, na izlet - ja ti jako mrzim iči k doktoru 😖 a imam lijepu mladu doktoricu.
:hahah:

Ma kazem caca se cjepio sa drugom dozom i kod njega nikaki problema samo sta konzumira malo vece kolicine alkohola nego prije. Inace ima 77 god
:hahah: uuu, pa daj usporedi te dvije tvoje rečenice teksta, pa kako da ja tebe shvatim :):ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh