• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jao,jao,evo nasem kurcubicu nestaje tlo pod nogama,amerika se budi iz sna,svedska ukida prc testove,izraelski buduci premijer ukida sve mjere, a nasi i dalje trube a raja slusa,jeebiga tesko nam ulazi u tikvu. ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Žao mi je da ti i tvoj tata baš imate brojne probleme vezano uz koronu. Šteta.

Nije fer, ali dopusti da napišem: moj otac je kao kovački nakovanj, samo ima previše bujnu maštu, ma daj Bože da i ja nemam previše problema prije nego jednog dana odapnem. S koronom za sad nisam imao, ali sve ostalo ja kao: vrag nosi vreču iznenađenja. Tko si ga zna što mi i kad bude zasipao...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma neznam kaj mu je, pitam ga danas kad je bil pri dokroru zadni put, veli 80te ili 81 kad je imal upalu pluća, eto nikad nije bil bolestan od onda. Onda je bil 3mj u bolnici sa plućima.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Napokon se može pročitati i jedna ne samo ozbiljna, nego i dobra vijest, a time moguća i izgledna zajednička obilna korist - od korone.
Činjenica je da se zaista veliki broj ozbiljnih građana svakim danom cijepi, a evo napokon i jedan naučni članak dokazuje da svaki naš sugrađanin uz cjepivo dobiva ne samo čip, nego dobiva umetnut i snažan magnetizam, time iznenada dobivamo neočekivanu korist i energiju.
Svi znamo da je električna mreža instalirana uzduž i poprijeko ulica naših naselja, a tim istim ulicama svakodnevno cirkulira sve veči broj cijepljenih sugrađana.
Iz školovanja i fizike nam je jasno, da ukoliko magnet gibamo u blizini vodiča, dolazi do električne indukcije i struje. Obzirom da su svakodnevno na djelu prolasci stotine tisuća magnetiziranih građana ispod žica, jasno je da za posljedicu budemo imali besplatnu indukciju i proizvodnju struje i direktnu ugradnju u hodu, u opskrbni sustav, za sad još znanstveno nisu utvrdili koja to bude količina, ali bitno je "besplatne električne energije".

(U tijeku je kampanja za kupnju električnih vozila, pa nam taman ovo s ovako proizvedenom strujom od cijepljenih - dolazi kao as na desetku. I onda netko bude rekao da mi nismo pravi srečkoviči.)

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Hodam ja neki dan kraj radija i doleti mi zvucnik na ruku i zaljepi se. Kaj mislite kaj bi to moglo biti? 🤔

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Samo neka ti znanstvenici ulazu sve napore i resurse u pronalazak lijeka protiv raka, i nek za to izmisle cjepivo, a ne protiv nekakve korone.
Svaki put dok vidim covjeka ili zenu bez kose i ispijene, ko da je netko isisal zivot iz njih, dode mi muka.
A to radi taj prokleti rak.
Protiv toga se moramo boriti, da nas ne zadesi takva kalvarija, a ne protiv gripe.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Da, od ljudi koje poznajem najteže oblike gripe su imali nepušači koji se bave nekim sportom.Uglavnom oko 50 godina.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Otkriveno tko stoji iza operacije ocrnjivanja Pfizera, nitko nije iznenađen o kome se radi​

Nagovarali su infulencere da za novac pišu kako je smrtnost od Pfizera tri puta veća nego od AstraZenece

Otkriveno tko stoji iza operacije ocrnjivanja Pfizera, nitko nije iznenađen o kome se radi

Prije par dana nekoliko poznatih blogera i influencera u Njemačkoj i Francuskoj e-mailom je dobilo primamljivu poslovnu ponudu s izdašnom financijskom podrškom.

Predloženo im je da "svojim riječima" u autorskim tekstovima ocrne cjepivo Pfizer-BioNTecha, odnosno da na osnovi navodno tajnog i skrivenog, ali "hakiranog znanstvenog istraživanja" koje je napravila European Medicines Agency (EMA), dostupnog "samo" na dark webu, napišu da je "smrtnost nakon cijepljenja Pfizerom tri puta veća nego od AstraZenece".

Francuska tajna služba u tome je odmah pronašla "ruski trag", a sada i Radio Svoboda, stacionirana u Pragu koja emitira na ruskom jeziku, i njezin portal svoboda.org (u Rusiji su uredbom Ministarstva pravosuđa proglašeni stranim plaćenicima i agenturom) nakon vlastitog istraživanja donose da iza te "crne fake propagande" stoji izvjesna Julija Serebrjanskaja.

Za ostatak teksta, tko žel, može si otvoriti link.

Bilo bi posebno dobro da cijeli tekst pročita @hotela i slični teoretičari zavjera, koji, kako se čini, pojma nema da se na internetu nalazi 70% lažnih vijesti, koji ne zna koliko je novinara dalo otkaze jer više nisu mogli podnjeti im urednici diktiraju da pišu lažne vijesti, manipuliraju istinom, podmeću, izvrću.
Koji ne zna da svaka lažna vijest u sebi sadrži djelić istine, ali modificirane i prilagođene cilju - lažnom izvještavanju i manipulaciji masama.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh