• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Jel su kakvice oni koje se cjepe ili oni koji misle da im se u cjepivu ubrizgava “otrov” i da budu umrli od njega?
Ja nikog na ništa ne nagovaram niti mi smeta bilo tko neovisno o tome da li se cijepi ili ne ali nazivati nekog kukavicom a da ne gledaš prvo sebe je licemjerno.
@DARIJUS Ja trenutno vidim da ste spremi samo na pisanje po forumu. Ako zbilja mislite da su vam ugrožena prava i slobode mislim da ovdje taj problem nećete riješiti.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Ovo ti je vožnja autocestom, ako nemožeš brzo, idi desnom trakom, ako nemožeš nikako čekaj u zaustavnoj tarci oryix da te izveze van i to je to, budi savjestan vozač neće sad svi zbog mene ili tebe stajati.

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
A jesi imao neki oblik korone? Pogledaj malo oko sebe pa pogledaj kako je to kad si bolestan.
Mislio sam da je naivan ako misli da bi nesto bilo drukcije da su svi vakcinisani

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Ti u svakom postu penziju spominješ? Ti bi već u penziju?
Ne već ti stalno pričaš o onima koji su preboljeli koronavirus, a nikako da kažeš što s tim ljudima koji su preboljeli.
Moje mišljenje da ne treba ništa posebno već zahvaliti dragom bogu što smo ostali živi, i nastaviti dalje s životom.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Neznam za druge, al mene sve boli kod naprezanja, posljedice su još tu, mirisa i njuha nemam. Navečer kad legnem nemogu se okretati od bolova, a već je prošlo 8mj.
Bolest je tu i netraba ju zaobilaziti.
Ali ti stvarno tu penziju spominješ, pa to bar nije probelm danas kod nas. Može ići ko got i kad god.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
bolest ko bolest...neko se izliječi, netko živi s njom, a netko i umre...jel to nije sve prirodno?...prirodna selekcija, najjači preživljavaju?
...jedino kaj kukavice misle da su baš oni ti koji moraju preživit...
ajmo ljudi, pamet u glavu, umiralo se i prije u strašnim mukama, sad bar ima morfija...
i reko sam već jednom, neće nitko od nas zauvijek biti tu, JA NEMAM VREMENA BIT U STRAHU OD SMRTI!

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
a što sam ja našao...uuuuuu.... 🤪
kak je naša najgovorljivija i najgorljivija zastupnica cijepljenja pričala ne tako davne 2016. godine....
Uglavnom, dobivamo ono što zavijeđujemo.
Glava dolje, gledaj svoje posle, nebriga te što se onome pokraj tebe događa i zašto mu se to događa. Sam si je kriv, a ako i nije, nije me briga tko je.
Ušli smo u doba trenutnih užitaka - bitno je da je danas meni dobro, sve mora biti podređeno meni bez obzira koliko to ugrožavalo druge.
Neka nas gaze, nek nas zgaze, inertne, tupe, sve zatupljenije iz generacije u generaciju u ime napredka, osobnih prava koja su temelj za porobljavanje slobode, dostojanstva, misli.....ona nekadašnja - dobiješ što zavrijeđuješ - je viječna.
pa sad recite da ne lupaju na mozak....:hahah:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
a što sam ja našao...uuuuuu.... 🤪
kak je naša najgovorljivija i najgorljivija zastupnica cijepljenja pričala ne tako davne 2016. godine....

pa sad recite da ne lupaju na mozak....:hahah:
Uglavnom, dobivamo ono što zavijeđujemo.
Glava dolje, gledaj svoje posle, nebriga te što se onome pokraj tebe događa i zašto mu se to događa. Sam si je kriv, a ako i nije, nije me briga tko je.
Ušli smo u doba trenutnih užitaka - bitno je da je danas meni dobro, sve mora biti podređeno meni bez obzira koliko to ugrožavalo druge.
Neka nas gaze, nek nas zgaze, inertne, tupe, sve zatupljenije iz generacije u generaciju u ime napredka, osobnih prava koja su temelj za porobljavanje slobode, dostojanstva, misli.....ona nekadašnja - dobiješ što zavrijeđuješ - je viječna.

Podcrtano br. 1
" nebriga te što se onome pokraj tebe događa i zašto mu se to događa. "

: tako razmišlja antivakser.

Podcrtano br.2:
" bitno je da je danas meni dobro, sve mora biti podređeno meni bez obzira koliko to ugrožavalo druge"

tako razmišlja antivakser.

Podcrtano br 3 i 4:
" u ime osobnih prava ",

tako razmišlja antivakser

Darijus, manipulacija u diskursu teme i momenta mojim upisom izvađenim iz sasvim drugačije perspektive nije način kojim bi se trebao ponositi.
Za difamaciju si se ipak trebao potruditi malo više.
A koliko ti je silno važno difamirati me pokazuje trud koji si uložio u pretragu mojih upisa starih pet i više godina.
Čemu Darijus?
Ja o tebi mislim da si neodgovoran i neozbiljan što se pitanja korona problematike tiče, imama o tebi formirano i mišljenje što se tvojih poslovnih sposobnosti tiče, životnih mjerila, društvenih....i imam sliku o tebi koja dopušta uvrstiti te u krug onih sa kojima mogu biti u narmalnoj komunikacij bez obzira što u nekim segmentima stojimo jedno nasuprot drugog u stavovima, a ne jedno uz drugo. Zbir onoga sa čime se sa tobom slažem i zbir onoga sa čime se sa tobom ne slažem nije isti, ali to nije razlog da te pokušam difamirati kao osobu, niti difamirati tvoju osobnost.

Što o ovome što si se potrudio napraviti mislim, vidiš i sam - nema smajlića - nikakvog.

Posljednje uređivanje:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
pa pogodila si moju namjeru....
ti si antivakser!!!
samo neznamo kad su te zamijenili vanzemaljcem!!!:unsure:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.