Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
Tako je DARIJUS jer oni nisu spremni na ono što smo mi spremni
A jesi imao neki oblik korone? Pogledaj malo oko sebe pa pogledaj kako je to kad si bolestan.Ti si onda bas naivan
Mislio sam da je naivan ako misli da bi nesto bilo drukcije da su svi vakcinisaniA jesi imao neki oblik korone? Pogledaj malo oko sebe pa pogledaj kako je to kad si bolestan.
I da imaš, prošo voz.... neko maknul video.Mogu se....nemam facebuke
Ne već ti stalno pričaš o onima koji su preboljeli koronavirus, a nikako da kažeš što s tim ljudima koji su preboljeli.Ti u svakom postu penziju spominješ? Ti bi već u penziju?
Pa blize joj je Medjimurje,ja nakon Morone duplo zdraviji neka samo gerle navale,mene je valda trefio indijski soj a kupljenoga neki fals nedovrseni virus.Nemoj da te boli dok legneš u krevet, jer će gospođa preselit na more.
pa sad recite da ne lupaju na mozak....Uglavnom, dobivamo ono što zavijeđujemo.
Glava dolje, gledaj svoje posle, nebriga te što se onome pokraj tebe događa i zašto mu se to događa. Sam si je kriv, a ako i nije, nije me briga tko je.
Ušli smo u doba trenutnih užitaka - bitno je da je danas meni dobro, sve mora biti podređeno meni bez obzira koliko to ugrožavalo druge.
Neka nas gaze, nek nas zgaze, inertne, tupe, sve zatupljenije iz generacije u generaciju u ime napredka, osobnih prava koja su temelj za porobljavanje slobode, dostojanstva, misli.....ona nekadašnja - dobiješ što zavrijeđuješ - je viječna.
Uglavnom, dobivamo ono što zavijeđujemo.a što sam ja našao...uuuuuu.... 🤪
kak je naša najgovorljivija i najgorljivija zastupnica cijepljenja pričala ne tako davne 2016. godine....
pa sad recite da ne lupaju na mozak....