ZJ i
Futvač jako loše i djetinjasto nastojite izbječi dati konkretan i jasan odgovor. Bolje da ste napisali: ne znam,...
Evo Vas u ZG ste na aerodromu, morate za 2 sata poletjeti na službeni put, jer to je Vaš posao i pritom morate ispoštovati proceduru avioprijevoznika i države gdje budete sletjeli.
Na sajmu u Gudovcu možete biti s vanjske strane ograde, ali se na avionu
(natpis kompanije je čitljiv) ne možete voziti na krilu, ili na kotačima, kao oni nesretnici koji su to na njihovu žalost pokušavali u Afganistanu.
Što sad, kako čemo, kako čete, što preporučate??? Napišite to da napokon svakom Vašem sugrađaninu bude jasno i onome s osnovnom školom i onome s fakultetom.
Dosta skrivanja iza lamentacija i floskula, ajmo konkretno - idemo na posao i u nastavak normalnog života. Ja bi, Vi izgleda ne bi, Vi bi malo ali da Vam ne uđe - oprostite znam da je ovo sad možda bezobrazno, ali kada sam več napisao,
ako nije primjereno ZJ isključi me kao moderator, gazda ovog foruma zauvijek i amen!
Mene sad ne zanimaju Vaši osobni strahovi koje iz petnih žila makar i preko ovog foruma prenosite na ostale podložne sugrađane, kako ne bi bili previše usamljeni, jer naš život mora dalje.
Ponosno su neki izjavljivali kako oni ne nose maske - mislim na "brnjice", u redu, pametniji od ostalih i znaju one cake koje drugi ne znaju, odrješiti su, hrabri, ponosni - ali dajte jednom objasnite jasno zašto bi takvima onda trebao smetati veliki broj ostalih "glupih, zastrašenih, zadojenih, cijepljenih, čipiranih itd. građana bez maski" na koncertu.
Niste li ipak malo previše u osobnom strahu, ili sebični, ili zalutali, u vrijeme nastojanja smanjivanja štete od bolesti zvane korona?
I ne,
ne silim ja Vas na ništa, samo ljudski i iskreno molim za jasne odgovore, na dva jednostavna pitanja kako bi Vi rješavali "svakodnevne obaveze koje možda Vi nemate i ne znate da ih drugi imaju, ili možda iznenada budu imali".