Pa na provokacije se odgovara provokacijama…Zbog onog :kako se tko identificira
mada imas pravo,svatko odlucuje za sebe.
Evo zaključka studije iz tvojeg linka:Ja sam svoje kuniće uspješno liječio od šuge ivermektinom.
Meta-analiza u UK-u: IVERMEKTIN je ključno oružje javnog zdravstva u borbi protiv COVIDA-19
Upravo je objavljena u recenziranom časopisu American Journal of Therapeutics. Dr. Tess Lawrie, stručnjakinja za medicinske dokaze, zajedno s drugim stručnjacima za zdravlje stanovništva i gastroenterologiju iz Ujedinjenog Kraljevstva (UK), provela je sveobuhvatnu meta-analizu koja uključuje...dokumentarac.hr
Mislim da taj Ivermektin nije zamišljen kao preventiva nego kao lijek. Barem sam ja tak shvatil. Za cjepivo je dokazano da kao preventiva NE DJELUJE.Evo zaključka studije iz tvojeg linka:
“Pronašli su dokaze s niskom sigurnošću da je profilaksa ivermektina (kao preventivna metoda) u stvari smanjila povezanost infekcije sa SARS-CoV-2, virusom koji stoji iza COVID-19, za prosječno 86% (95% CI 79-91%).”
Nadam se da razumiješ što sugerira…
Govori se nama koji smo se cijepili da smo pokusni kunići a ti bi “kao preventivnu metodu” koristil sredstvo za parazite kod kunića, krava, konja, svinja za obranu od virusa. Da li je logično da antipatazitni pripravak kao preventiva djeluje umjesto cjepiva za virusnu infekciju? U kojoj dozi i koliko često treba uzimati ivermektin da bi se spriječila zaraza i koje su moguće nuspojave i koliko su česte?
To je znanstvena studija i dokazali su da ništa nisu dokazali. Tekst je citiran i piše “pronašli su dokaze sa niskom sigurnošću” tj. ništa nisu dokazali. “Profilaksa” znaći da se mora uzimati preventivno tj kao alternativa cjepivu.Mislim da taj Ivermektin nije zamišljen kao preventiva nego kao lijek. Barem sam ja tak shvatil. Za cjepivo je dokazano da kao preventiva NE DJELUJE.
Ovo kaj sam podebljal (ovo o broju oboljelih)... To su rekli na televiziji? Ako jesu vidi moj prijašnji post. Ako nisu, odakle ti podatak? Jesi ti osobno brojal oboljele?To je znanstvena studija i dokazali su da ništa nisu dokazali. Tekst je citiran i piše “pronašli su dokaze sa niskom sigurnošću” tj. ništa nisu dokazali. “Profilaksa” znaći da se mora uzimati preventivno tj kao alternativa cjepivu.
Cjepivo ne djeluje a preko 90% novih hospitalizacija radi zaraze su necjepljeni?
To je znanstvena studija i dokazali su da ništa nisu dokazali. Tekst je citiran i piše “pronašli su dokaze sa niskom sigurnošću” tj. ništa nisu dokazali. “Profilaksa” znaći da se mora uzimati preventivno tj kao alternativa cjepivu.
Cjepivo ne djeluje a preko 90% novih hospitalizacija radi zaraze su necjepljeni?
Zašto se trudiš pojasniti? Kome?
Vidš da ovdje caruje ona "ne razumijem što čitam" i "peviše sam bandoglavi da si priznam da sam vritnul v meglu sa svojim tupavim stavovima".
Eu ima prosjek procjepljenosti 70% i ljudi se cjepe i dalje, tim istim cjepivima koja su i kod nas na sceni, neke države svijeta i 90% - svi su oni budale, samo su naši antivakseri i ovdje prisutna gospoda popili svu pamet svijeta i drže se ko pijanac plota svojih nebuloza i dalje.
Osobno sam žalila svaku teško bolesnu i umrlu osobu iako ih nikada nisam i nikada neću osobno upznati - osim onih iz moje okoline - ljudskost u čovjeku izaziva tu emociju, sada, kada svatko ima mogućnost cjepiti se i zaštititi svoje zdravlje i svoj život ravnodušna sam na brojke dnevno oboljelih i umrlih. Sam pao - sam se ubio, veli ona narodna. Pogotovo sada kada imaš izbor i imaš mogućnost sam odlučiti o njemu.
E, gledaj Tommy, prošle subote su bile kod mene dvije mlade žene iz Zagreba, prijateljice moje kćeri - bile su u Vrbovcu na "Kaj su jeli naši stari", pa odlučile od tamo otići na Špancirfest u Varaždinu i usput doći k nama po naše domaće povrće.
Obje u ranim tridesetima, obje visokoobrazovane.
Jedna čista antivakserica i teoretičarka zavjera, druga je preboljela kovid i pričala je o problemima koje je prošla, i koje ima i pet mjeseci nakon što ga je preboljela. I sluša gospođa antivakser direktno iz ustiju one koja je bila zaražena o strahoti koje je kao bolesna prošla i posljedicama koje još uvijek ima a već je 5 mjeseci "zdrava", ali i dalje ne vjeruje. Ne vjeruje osobi sa kojom je bliska prijateljica, osobi koja je bila zaražena, bolesna - teško bolesna, koju poznaje toliko da se posjećuju, druže.
Kužiš?
Ne možeš ti zaluđenome u glavi ništa objasniti dok ne iskuša na svojoj koži.
A ako i iskuša i njegov odganizam lako odboluje, njemu je potpuno nevažno što nečiji drugi odboluje teško, što nečiji padne u toj borbi i završi dva metra ispod zemlje. Ni za živu glavu takvi neće promijeniti svoje stavove, jer, eto, njemu zaraženome, "nije bilo ništa".
A sta se onda po vama desava u Izraelu, najveci procenat vakcinisanih a takodje najveci procenat zarazenih u svetuTo je znanstvena studija i dokazali su da ništa nisu dokazali. Tekst je citiran i piše “pronašli su dokaze sa niskom sigurnošću” tj. ništa nisu dokazali. “Profilaksa” znaći da se mora uzimati preventivno tj kao alternativa cjepivu.
Tko može osobno brojiti oboljele? Ne bavim se istraživačkim novinarstvom. Da li si ti osobno radil istraživanje za bilo koju svoju tvrdnju ili se informiraš na stranicama tipa dokumentarac i logicno za koje sam više puta argumetiral da su u krivu. Ne što se tiće stvari vezanih uz covid nego elementarnih stvari iz medicine.Ovo kaj sam podebljal (ovo o broju oboljelih)... To su rekli na televiziji? Ako jesu vidi moj prijašnji post. Ako nisu, odakle ti podatak? Jesi ti osobno brojal oboljele?
Cjepivo ne štiti od zaraze nego od teških komplikacija (u velikom postotku).A sta se onda po vama desava u Izraelu, najveci procenat vakcinisanih a takodje najveci procenat zarazenih u svetu