Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
On ide kam mu paše, kak vetar puše 🤭
A vidis kod mene u selu sasvim kontra situacija, covek se vakcinisao dva puta jedini u kuci, pre mesec dana su se svi bili zarazili i on je nazalos umro a ostali nisuCovjek u susjedstvu se cijepio, zena mu nije htjela, oboje se zarazili, on ziv ona umrla.
To su cinjenice a ne laprdala na internetu
Pilu mogu okrenuti na obje strane, zato jer ima takve zupceTo si mi več više puta napisal, od onda tvoje postove čitam nekoliko puta.
Jedino kaj sam shvatil je da ti neko vreme piliš s jednom stranom, a nakon nekog vremena okreneš pilu u drugi smjer
Ti si mešter starog kova i znaš kak pila koja valja izgleda, fora je u tome da ju ti najprije vlečeš, a kasnije guraš 🤭Pilu mogu okrenuti na obje strane, zato jer ima takve zupce
View attachment 40205
...a uvjerenje ne mijenjam...
U konkretnoj temi, od početka sam istog uvjerenja, vjerujem da problem postoji, ali ne vjerujem u priču o tolikoj drami kolikom je se predstavlja i plaši narod.
Glede potrebe otvaranja iste, mislim da ju nije trebalo otvarati, ali kad je već bila otvorena bil sam protiv zatvaranja, jer nisam očekival tolike podjele i to da se cijepljeni budu bojali necijepljenih.
Očito sam se prevaral i mislim da tema više nema smisla, jer je cijela ova priča naopaka.
Da, imal si praf od početka, ako je to ono kaj si štel čuti.
možda je tak okrenuta pila da zubi gledaju prema njemuTi si mešter starog kova i znaš kak pila koja valja izgleda, fora je u tome da ju ti najprije vlečeš, a kasnije guraš 🤭
Neki umiru od straha od cjepiva, neki od straha od korone a neki se samo pokušavaju ponašati odgovorno…vidim i dolazim do zaključka da neki umiru od straha da će umrijeti.
Kao i u drugim stvarima u životu… Recimo ja nemam taj luksuz da u slučaju zaraze sjedim doma dva ili tri tjedna čak i ako bi simptomi bili zanemarivi. Zato sam procjenil da je odgovorno prema sebi i drugima da se cjepim (još sam nekim čudom živ i ne lovim kovanice 😉). Oni koji se ne žele cijepiti bi se trebali ponašati odgovorno i smanjiti mogućnost da se zaraze. Pretpostavljam da je razumljivo što to podrazumijeva.A kaj bi značilo "odgovorno se ponašati"?
Pitam zato jer se ta riječ "odgovorno" u zadnjih godinu dana toliko siluje i razvlači da pomalo postaje... bezvrijedna. Nemogu sa sjetiti preciznijeg pridjeva.