Zdravo zivo moji forumasi,vidim tema je napeta,nije vrijeme za zatvaranje teme niti da se dijelimo.
Nastavimo raspravu i pomozimo jedni drugima,ja sam odavno iznio svoja iskustva sa preboljevanjem te "opake" morone,zatim sumnju i slaganje kockica te opet tvrdim da sam bio otrovan,siguran sam i vecina vas.
Njavazniji je IMUNITET(u zdravu tijelu zdrav duh i obratno)sto se tice velike vecine bolesti,to vec i vrapci na grani znaju i pjevaju.
Ovi slobodnoumniji kolege,vas pitam zar i vi stvarno vjerujete u moronu mada primjecujete da nastupa fasizam,uvijek hrabro tako i sada tvrdim da je to Plandemija i nema veze sa virusom.
Dragi forumasi,cuvajte tijelo i zdravlje a pogotovu ne dozvolite da vas pobijedi strah unatoc bilo kojoj bolesti,inace cete imati komplikacije.
Vratimo se prirodi,smijehu,plesu,druzenju iako mnogima nije do toga,vratimo se stvoritelju,zar ste vjernici samo na papiru,trgnite se ljudi.
Imam i ja probleme svaki tjedan sa granicama,sad nam kurcebic uvodi od 15-og opet FFP2 maske i to za necijepljene,dakle diktatura jer krsi razne konvencije i zakone kao i ustav,no ja pjevam ....more se pjeni a jeebe se meni.
Nisam glup da me strah savlada,idemo dalje vidjecemo sto ce biti slijedeci tjedan,jer maske ne nosim od februara nigdje,za sada nemam problema kao i u petak bio opet u AT u apoteci i banci,o trgovinam necu ni da pricam.
A ako Hotela osjeti represiju e onda nam je svima kraj,pobijedio je NWO,no mi znamo da nece jeli tako dragi prijatelji. 🙋♂️