Tommy
Iskusan lik
- Tu od
- 24 Sij 2021
- Poruka
- 3,614
@Lee Champa Piše da je kod tih sojeva umnjen učinak cjepiva. Ne da ga nema…
Opaaa, znači i ti si čul za lijek?Na krivo mjesto i premala količina pa se mora ponavljati nekoliko puta dnevno
Delam vlastito vraštvo.......
View attachment 40212
U osnovnoj školi bilo nas je u razredu 32oje. Počela sezona gripe. Veli kolega da ga baba tjera jesti špek, luk, kruh i mlijeko i da je to zdravo. Tako počeo i ja.Kolega MUHA,blizu si rjesenja,cesnjak odstajao u vodki(ne rakiji)radi cuda protiv Morone,ima ljudi koji to znaju,no ima i onih koji to ismijavaju,jeebiga ima nas svakakvih. .........
Fali ti ono "more se pjeni, *ebe se meni", neozbiljan si...Opet propaganda,odnosno lazi,gube kontrolu pa smisljaju gluposti dok ovce jos vjeruju,no hvala bogu sve manje.Ne vrijedjam nikoga i sam bijah ovca,sad sam ovan...lud i tvrdoglav 🙃 .
Na kraju svima onima sto podrzavaju onog fasistu od direktora skole,sram vas bilo i dabogda crkli,nazalost moram ovakve teske rijeci.Zar jos spavate,gledajte kako politicari citavog svijeta ne jeebu vlastite mjere ni pola banke,druze se ,piju ,jedu samo sto se jos ne ljube(iza zavjese i nesto vise)i jos niste stigli do nivoa da sami sebi priznate da ste debelo izmanipulirani,e jadni moji forumasi,kako s vama na zelenu granu.
Pa pocnimo od prestanka mrznje bilo koga ili drukcijeg od nas.
Laku vam noc i bistru glavu!🙋♂️
Pa pocnimo od prestanka mrznje bilo koga ili drukcijeg od nas.
Na kraju svima onima sto podrzavaju onog fasistu od direktora skole,sram vas bilo i dabogda crkl
I ovo je postalo danas upitno!...................... Vjerujem svom doktoru kad kaže da je potrebno.
....................
* Da se ne razbolim i ne umrem od Covida-19 te time rastužim one koji me vole i poštuju - možda, a možda ćeš umrijeti i od posljedica (bezbrojnih najavljenih doza) cjepivaCijepio sam se, ne zato jer vlada kaže da treba, nego: