• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pametno zboris kolega Viduka,dobro je reko Milanovic...ko se cijepio se cijepio,gotovo zar vam nije jasno da se ljudi ne zele cijepiti.
Zasto se toliko brinete za nas,ostavite nas na miru da izumremo,to je nas problem.
No mi znamo da necemo jer imamo prirodni IMUNITET.Danas mi kolega bio u Koprivnici,u poliklinici mislim da je reko kroacia(nisam siguran),radio taj test na antitijela 200kn na svoj trosak.
Sestra ili doktorica mu rekla da se vec susreo sa virusom ali da nemoze oboljeti posto ima stanicni imunitet,ktomu ima O krvnu grupu.
Ne zelim dalje ulaziti u raspravu jer nisam strucnjak u vezi tog imuniteta. 🙋‍♂️

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Koji strucnjak,ne zajeebavaj samo normalno bozje-ljudsko bice i vas kolega na forumu.
Evo vidite sto se Dancima spremalo sa Epidemioloskim zakonom ali hrabroscu su se izborili za svoja prava.
Ukucajte na Y.tubu- Moc danskega ljudstva. 🙋‍♂️

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
Ne znam gde je taj twit, al lik sa urgentne (amerika) izbacio twit:

- Primili smo coveka bez svesti (predoziranje) . Posle par dana covek se oporavio- ponudili mu vakcinu- kaze NECE, nije dovoljno istrazena...

Oplakao sam, druze posle americkog znj kreka, krokodila sta vec...ti se tripujes sta ima u vakcini? Mozes votku sa jupolom da pijes, pozitivan si i na kriptonit a odbijas vakcinu , kao umreces :hahah:

Iskljucite tv, idite do drugova, kumova, rodbine, gemist, neki rostilj.... sto vise se bombarduje sa ovom koronom, ljudima nece trebati doktor nego psihijatar.....

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
Haha, tko bi drugi objavio nego Smrdex, portal koji sudjeluje u razdvajanju naroda po svim osnovama. Na prosvjedu su se svi ti MSM novinari maskirali i snimali iz daljine, samo da ih se ne otkrije. Taj tko je to pisao bi trebao natrag u osnovnu školu jer mu znanje gramatike nije jača strana, a kako će tek biti medicine.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ja se držim one tko se zadnji smije najslađe se smije, svi vi koji krivite i prozivate nas koji se nismo piknuli i veselite se uskravicanju nasih prava vjerujte mi, snaga privatnog lobija je jača od svih politika i vlada na svijetu, u jednom trenu svijet će se sam od sebe vratit u normalu, svi ti korona panicari ne zele priznat da su pojeli :poop: i sad moraju nastavit cirkus da smanje štetu na svoj račun...živi bili pa vidjeli

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
View attachment 40439
Za ovo mi je pricao sestrin muz, on je iz mitrovice.... kaze u domu zdravlja mora vakcina ili pcr test......a kuci kad radi- privatno- naravno nista :hahah:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Ih koliko takvih ima.
Tu kod mene jedan bravar nije htio primati nikog u određenom periodu, a ovaj drugi koji se je tek osamostalio i počeo nešto privatno raditi, je radio normalno, i sad kad je donekle situacija normalana, u ludim vremenima ovaj bi radio al svi idemo tamo gdje nas je čovjek konstantno primao.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zaboravih da nadodam,ujtru prolazio kroz SLO,tankao i kupio cigare brez problema i testa na OMV-u ,naravno i brez maske kao i uvijek,pa nisam doso pljackati.
Zato kazem,ne vjerujte sve (pogotovu prodanim medijima)i svakome,ima dobrih ljudi koji ne mrze.Takodjer malo cavrljo pri ulasku u AT sa vojnikom sto nas kontrolira,na kraju ga pitam jer on vjeruje u ovo stanje,ne bas sve kaze on,pocinju ljudi shvacati da nas debelo lazu. :ppozdrav:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Lažu debelo, a tuđe sudbine i smrtne slučajeve koriste za svoju propagandu i zastrašivanjem, jao si ga djeci djece njihove.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649

Kumovi su mi u Australiji. Stanje je kaoticno. Oce doc u hrv. Nedaju im.
Kolegica jedna iz pz cjepita 2 puta sa fajzerom, dobla koronu i upalu pluca. Uzasno joj lose, zena u tip top formi,fitness trenerica,45 god...a kao zasticena. Ma mos si mislit.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh