• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Da, pišu gluposti…

U Indiji, država Uttar Pradesh, naseljena 240 metara, praktički je izbrisala slučajeve COVID-a”

Kaj bi to trebalo značiti?

Ljudi se neznaju služiti google translate-om a trebalo bi ih shvatiti ozbiljno… Jel to stranica na kojoj je pisalo da je limfadenopatija poremećaj živčanog sustava? Klonite se opskurnih stranica…

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
969
@Tommy ne želim ulaziti u polemiku. U više slučajeva sam primjeto da te više zanima forma a ne sadržaj. Tako si npr. kod svjedočenja dr. Vladimira Zelenka spominjao Trampa i dezinficijens što nije imalo veze sa sadržajem videa, rugao si se lijećenju ivermektinom i da ne duljim želim ti svako dobro i nadam se da ćeš kad taqd progledati.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Pa molim te da mi objasniš što znači citirana rečenica?

Što se tiće ivermektina stvari iz navedene studije su vrlo jasne. Profilaksa znaći korištenje navedenog sredstva kao preventive… To nije forma nego je tako pisalo a tekst nisam stavio ja nego sam ga pročitao i prokomentirao/citirao. Kao što nije forma kad na toj stranici piše da je limfadenopatija poremećaj živčanog sustava. To je glupost. Molim te da mi pomogneš progledati i objasni mi kako da tu stranicu shvatim ozbiljno. Jer stvarno se trudim, ali svakim tekstom potvrđuju da nisu ozbiljan izvor informacija.

Hvala na dobrim željama. Nije da vašoj “strani” ne dajem priliku ali niste me uvjerili pogotovo ne ovakvim izvorima…

• Like
Reactions: Pia

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919

Da ne kopam sad članke koliko tisuća ili desetaka tisuća ljudi je prošle godine bilo spašeno kada Ivermektin još nije bio zabranjen. Ne, nije ih spasio respirator.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ako želimo argumentirano razgovarati o ivermektinu evo stranice gdje se objavljuju rezultati kliničkih studija (ne sa (ne)logicno.com i njihovog google translate novinarstva)…

Vidljivo je da postoje određeni učinci ivermektina kod tretmana covid19. Najbolji efekt se postiže profilaksom (preventivnim korištenjem) dok je kod zaraženih efikasnost u smanjenju neželjenih događaja ispod 40%. Dakle treba na redovnoj bazi uzimati određene doze… Te doze se naravno uzimaju puno češće nego cjepivo i također imaju određene nuspojave (kao i cjepivo). Cijena cjepiva je nešto viša po dozi ali je učinkovitost cjepiva dugotrajnija. Zašto mislite da je ivermektin sigurniji i efikasniji od cjepiva? Zar dugotrajna upotreba također nebi mogla prouzrokovati neke neželjene rezultate ( kao i kod svakog drugog lijeka)?
Imam dojam da je ovdje bitnije biti kontra nečeg nego sam rezultat…

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
969

@Tommy mislim da se broj 240 odnosi na broj stanovnika u državi uttar pradesh naravno u milionima..
Ako te zanimaju podaci o covidu kod njih utipkaj uttar pradesh covid pa ćeš vidjeti.
Ako želiš nešto saznati istražuj nemoj samo tražiti greške u prijevodu

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,744
evo, ja ću se cijepiti...da ne ispadnem kao nerazumni antivakser!
ali ne iglom, i ne cjepivom koje nije 99.98% učinkovito u jednoj doživotnoj dozi...i tada rizik od 1 prema 1 000 000 za nuspojave mogu prihvatiti...
dotad, ne trošite zrak da me uvjeravate... 🤭

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
@Bratko Pretpostavio sam što znaći 240… Druga stvar, (ne)logicno.com stave neke tablice sa podacima a ne navedu izvor podataka. Takvu tablicu mogu i ja napraviti… Treće, potpuno krivo i subjektivno tumače podatke.
Čak i ako zanemarim da nisu u stanju recenzirati vlastiti tekst nego stave copy-paste iz google translatea, nemogu zanemariti kad napišu da je limadenopatija poremećaj živčanog sustava i ne mogu ih shvatiti kao ozbiljan izvor informacija. Kad staviš link na neku kliničku studiju vrlo rado ću pročitati…

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Zanimljivo koliko se od strane pojedinih ljudi ulaže truda da se "ovdje" neke druge ljude uvjeri da nečega i ničega nema...
Zaista i sada poljoprivrednici iskazuju silan interes za pregledavanje jubito uradaka i čitanje znanstvenih članaka, u koje se svi zajedno razumiju jednako koliko i ja u sviranje tarabuke.
Novce sam jutros planski več potrošio, planirane aktivnosti završio, još malo pa "u planine", točnije u gorice.
Vužgi brigu na veselje, ljudi se gore druže, vesele, beru grožđe, prešaju - iako smo gore na brijegu većina čipiranih, još smo živi i puni optimizma. Ugodan vam dan, nebojte se onoga čega nema i ne trošite na to energiju 😂🥂🌞
PS
Vrag nek nosi mobitel i Internet na njemu 😂😂😂

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Ja mislim da bi trebalo uvesti i testiranje na lopovluk pa da se debele ministrarske mrcine koje namještaju milionske poslove svojim pajdašima za beskorisne aplikacije, bez suđenja povješaju po banderama.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,929
Ja mislim da bi trebalo uvesti i testiranje na lopovluk pa da se debele ministrarske mrcine koje namještaju milionske poslove svojim pajdašima za beskorisne aplikacije, bez suđenja povješaju po banderama.
A, okle si ti? :unsure:
Nisi čula za imunitet krda?:p:hahah:

• Haha
Reactions: ZJ
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh