• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Izražavam svoju punu podršku ovim studentima.
Imaju ju sve dok se vladajuči ne urazume, dok ne prestanu od naroda tražiti jedno - a oni istovremeno rade višestruko gore stvari.

Ovo je copy-paste: 'Situacija je teška, ali i psiha je na ivici, ispitni su rokovi, stres, moramo se malo opustiti. A uz to, kad vidimo da se i državni vrh ne drži mjera, onda nas lupi i inat. Ako oni mogu kršiti mjere, onda možemo malo i mi', kažu studenti.' završetak copy paste.

Za studente jedno veliko bravo, a za vladajuče - vi ste narodna sramota u pridržavanju mjera koje sami donosite.

Posljednje uređivanje:

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Na neke tvoje konstatacije ,i opis kako ti, on se čudi? Kao da nije tvoj doktor, ali ako pak je, onda bi trebao znati ponešto o tvom zdravstvenom stanju od prije!

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Eee jebate! Valjda ti doturi imaju neke kartone o svakom pacijentu, gdje bi trebalo nešto pisati, sam treba malo zagresti i eto ti.
Eee jebate! Pa valjda su si nabavili neki komp, gdje jednim klikom miša može naći sve prethodne nalaze i slično.
Naravno ako su se informatički opismenili.:D

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
To onda nije tvoj doktor! Tvoj doktor, moj doktor - naši doktori su ili išli u penziju ili negdje u bijeli svijet. Zato stalno se mijenjaju (stažisti), kako bi nešto naučili na zamorcima (nama) i onda idu raditi u Irsku. To je učestala praksa. Iako ja ovo neko zadnje vrijeme niisam posijećivao svog doktora, a ono kad sam bio prije ove korone isto skvaki put drugi - druga bijeli mantil.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas opet tulum, ide neko?

Ja sam imao troje studenata u ZG. Svi su danas postali "normalni ljudi i građani". Pišem to radi pročitanih pojedinih komentara "nadobudnih" ispod portala s vijestima, pa gdje su tu roditelji i slično. Koja sranja od komentara i seronje od komentatora. Ja sam sa suprugom ponosan na našu djecu, završili su fakultete u Zagrebu, zasnovali su svoje obitelji, rade jako ozbiljne i solidno plaćene poslove, imaju svoja primanja, vode svoje živote, imaju svoju djecu - naše unuke. Interesantno da nisu potonuli dolaskom iz selske škole u gimnaziju nego su rezultatima rasturali, sve mogu dokazati tim nadobudnima. Nisu došli s prosjekom skoro 5,0 pa stekli za par mjeseci 5-6 jedinica. Otišli su poslije u Zagreb.
U Zagrebu su studirali, naravno po Zagrebu su se i družili s ostalim mladim osobama, glupirali, bančili - učili sve tajne života... Nisu oni ovdje bitni, spomenuo sam ih samo da imam referencu i temelj s kojeg komentiram ove događaje, imam dovoljno životnog iskustva. Odgojio sam zajedno sa suprugom troje mladih ljudi koji su normalni sugrađani svima.
Imaju svoje glave, vlastitu pamet, kao što ju imaju i svi ostali današnji mladi ljudi, studenti. Pa ta djeca, ti studenti, nisu blesavi, oni su ipak prave mlade perjanice našeg društva. Vide da "stožer" jedno propisuje i traži od njih jedno, ali istovremeno vide da neki rade suprotno i drugo, uspoređuju da se tobožnja "politička elita" ne pridržava ničega, iako je i dalje ta vražja korona prisutna.

TihoST1

Dobro znana faca
Tu od
1 Sij 2021
Poruka
130
Ovako se to radi kada drukčije ne ide.....uljuđeno i agresivno. Berlin danas.
💪

Posljednje uređivanje:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Kaj ne vidiš da je tam i vlast uljuđena. Preusmjerili su ostali promet da prosvjednici imaju prazne ulice na svojoj trasi.
Zamislite si kak bi to kod nas izgledalo. :unsure: :(

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo braco forumasi,evo nema me neko vrijeme s vama,jeebiga treba probuditi jos puno ljudi pa ne stignem sve.Kolega Kupljenec,ne se boj odjeebi:mad: tog dotura,budala nema pojma da pusenje(dim)ubija bolesti.Evo danas stigao u AT,kak bu dalje neznam niti me to jeebe,uvek se mogu vrnuti doma i uzivati u unucima😇 i sfamolijom.
Srce mi je veselo jer primjecujem da ljudi nisu tolko vise preplaseni i pocinju sumnjati a primjecuju da elita puca po savovima.
Puno ljudi ocekuje od Trampa da napravi red u Americi i pomete kod nas,no ruku na srce,to nebi bilo u redu,nasim zlikovcima moracemo suditi sami i fala bogu sto imamo neustrasivu omladinu.🙏
Evo tolko od mene za sada,budite mi dobro i prestanite se plasitii, jos jednom PRESTANIMO MRZITI LJUDE a ktomu Ne gledajmo ljude kroz NOVAC-to je lazno.
Ovo si moramo stalno ponavljati dok to ne postane dio nas,nekoji od nas tako i zive te su sretni i zdravi.
Mojem borcu i prosvjetljitelju Kupljencu jos jednom hvala. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Bilo je već, ali je uvijek dobro ponoviti 🤣

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi