Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Zakaj?
A, jebate! Ne bu išlo!Na neke tvoje konstatacije ,i opis kako ti, on se čudi? Kao da nije tvoj doktor, ali ako pak je, onda bi trebao znati ponešto o tvom zdravstvenom stanju od prije!
Ja sam imao troje studenata u ZG. Svi su danas postali "normalni ljudi i građani". Pišem to radi pročitanih pojedinih komentara "nadobudnih" ispod portala s vijestima, pa gdje su tu roditelji i slično. Koja sranja od komentara i seronje od komentatora. Ja sam sa suprugom ponosan na našu djecu, završili su fakultete u Zagrebu, zasnovali su svoje obitelji, rade jako ozbiljne i solidno plaćene poslove, imaju svoja primanja, vode svoje živote, imaju svoju djecu - naše unuke. Interesantno da nisu potonuli dolaskom iz selske škole u gimnaziju nego su rezultatima rasturali, sve mogu dokazati tim nadobudnima. Nisu došli s prosjekom skoro 5,0 pa stekli za par mjeseci 5-6 jedinica. Otišli su poslije u Zagreb.Danas opet tulum, ide neko?
Student o partiju: Policija nije napravila ništa, fešta se nastavila. Večeras je nova
DOK SU HDZ-OVCI kršili mjere na sprovodu Miroslava Tuđmana gdje ih se skupilo stotinjak umjesto dozvoljenih 25, sinoć su se ispred doma na Savi okupili i zabavljali studenti.www.index.hr