Bravo moji forumasi,vidim da ste se oslobodili straha i tjerate zajeebanciju,pa to je i smisao zivota.
Dosta je bilo okova,korona polako prolazi ko se cijepio,se cijepio i dokazao svoj stav ili slabost(moje misljenje a znate da ga iznosim glasno i jasno).Na zalost a na njihovu srecu pronaci cemo nacina da im pomognemo i vratimo medju normalne ljude(nazalost ne svi,mozda i na nasu srecu).
Ovo su posljedni trzaji i jos ce se zla desavati no istina dolazi,budite mirni i spokojni i sve sto cinite,cinite to sa dusom i iz duse a ne iz ega(mozgom)jer je ego(mozak)samo procesor
on ne osjeca vec radi po necijem programu.
Tko od cijepljenih ima muuda nek stavi kafenu zlicicu na mjesto "primitka ljubavi",ako se drzi(magnet)imate problem.🤫
Naime danas dobio od kolege informaciju da njegova cijepljena konobarica je magnetizirana odnosno cipirana da se ne lazemo.Zatim da takodjer isprobano i drugi njegovi gosti koji su bili preplaseni i hrabri te ponosno prodali dusu,vrlo vole zlicice.
Pa probajte ako ste jos uvijek hrabri,polako pomicete oko mjesta uboda i saznajte,bilo bi posteno da javno objavite.Naime danas probao sarafom mome kolegi na poslu i malo se trznuo kaze da je nesto osjetio,no kasnije nista,al cu sutra saznat jer ce danas kuci da sam proba.🙋♂️