Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
A oko mene čuju se pucketanja
Dopusti mi mali osvrt i upad, a vezano samo na dio teksta koji sam ostavio gore. Spomenutog Pelagića imamo doma, od vremena dok sam ja bio malo dijete, a sada sam umirovljenik. Niti jedna riječ u njemu ne bi mogla da pomogne jednoj meni neizmjerno dragoj osobi, da nije bilo mladih, modernih i stručnih ZG doktora. Oni i njihovo znanje su bili pobjednici, a kemoterapija je upotrijebljena kao zadnji faktor sigurnosti, iza ZG u Pragu.Osim toga, postoje prirodni načini za borbu protiv raznih bolesti, samo treba kopati, a i Pelagić je od velike pomoći.
...
nisam previše ispitivao...
Meni nije jasno kak su internet doktori tak stručni i sve znaju a znanost i struka niš neznaju, kak je to moguće?
U Sloveniji bu veslo, al i kod nas.
👇👇👇
'Stariji bi se trebali hitno cijepiti protiv covida, na jesen nas čeka epidemiološka katastrofa'
Slovenska infektologinja Bojana Beović upozorila je u utorak da bi Sloveniju na jesen mogla snaći epidemiološka "katastrofa", ako se tijekom kolovoza ne cijepe protiv covida-19 stariji od 50 godina.www.tportal.hr
S obzirom na komentare i uvjerenja određenih grupacija trebati će možda i deset godina da se ova pandemija suzbije. Ne bi želio ali mnogi će promjeniti svoje uvjerenje kada, s obzirom da virus mutira, budu, nedaj Bože, mladi ljudi počeli umirati.
Dopusti mi mali osvrt i upad, a vezano samo na dio teksta koji sam ostavio gore. Spomenutog Pelagića imamo doma, od vremena dok sam ja bio malo dijete, a sada sam umirovljenik. Niti jedna riječ u njemu ne bi mogla da pomogne jednoj meni neizmjerno dragoj osobi, da nije bilo mladih, modernih i stručnih ZG doktora. Oni i njihovo znanje su bili pobjednici, a kemoterapija je upotrijebljena kao zadnji faktor sigurnosti, iza ZG u Pragu.
Da se tu oslanjalo na prirodne načine, nas dva danas ne bi tipkali i čitali ovu storiju, jer bi ja možda u međuvremenu bio luđak koji se ne bi mogao nikako nositi s nadjačavanjem opake bolesti nad meni dragom osobom... Pobijedila je samo današnja moderna medicina, pametni i hrabri doktori, bez Pelagića i prirodnih načina.
Ja vjerujem u današnju znanost, medicinu i naše doktore. Ujedno hvala im, imena tu sad nisu bitna.
“Ja znam ljude” nije dokaz… Koliko znaš jednih a koliko drugih? Kemoterapija je u liječenju dobrog dijela malignih bolesti vrlo učinkovita, pogotovo ako reagiraš na vrijeme i ne pokušavaš kemijati sa “Pelagićima”… Svi su pametni i hrabri dok ne dođe do njih i ne isprobaju neke stvari na svojoj koži…
Cijela priča ima dugu tradiciju koja seže puno prije svinjske gripe, Evo crtić iz 1930 godine.