Ne bojte se dragi forumasi i ne nasjedajte na fore zlotvora.Njima je cilj sjeebati sto vise ljudi i nece birati nacin,rukavice su odavna bacili.
Valjda polako shvatate istinu,zao mi je sto neki forumasi bi nama hrabrim ljudima ukinuli cak i zdravstvenu zastitu i razne druge segregacije podrzavaju.Zalosno od njih i to u 21 stoljecu,no svejedno cemo im pomoci koliko budemo mogli jer mnogi od njih su prestraseni,mnogi slabi a ima i dosta egoista.Nazalost shvatice da grijese kad ce se raditi o njihovoj kozi ili nedaj bog njihovoj djeci.Imaju jos vremena da se opamete ali je vec sada minut do dvanest.
Ne zelim zvucati grubo,nazalost istina je takva,zapamtite IMATE VOLJU SVOJU i po njoj ce vam se desavati,ja vas molim da dobro razmislite sto cinite.
Nemam ni ja strpljenja u nadogled,trpim uvrede i ismijavanja jos neko vrijeme,no kada osjetim da je dosta jeebace onaj jeza tko mi stane na put.
Progledajte vec jednom ljudi zaboga,zar jos ne shvacate plandemiju,zar stvarno vjerujete Serosu,Balenki,Lazinovicu i anemicnome,gdje vam je ponos i inat.
U dobroj vjeri svima vama zelim miran duh,zdravo tijelo i da vas ispuni ljubav do zadnjeg atoma.👨🌾