• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Si ponorel!
Pa od čega će lovu zgrtati?
Si možda mislil da će pustiti iz kaveza nešto novo?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Danas u Ljubljani,potresni govor rastuzenog oca koji je izgubio kcer Katju(20g.),koja se cijepila sa jonsonom 16.9. mislila je da je kupila slobodu,nestaje nam omladina a to je najtuznije,dali konacno shvacate sto se dogadja.:cry::cry::cry:
Nemojte da placemo za vama dragi forumasi.🙁

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
Jučer umro susjed u 40-ima, par kuća dalje od mene. Provjereno znam da se cijepio dva puta jer se hvalio time (8. i 9. mjesec). Stigla smrtovnica, uzrok smrti: COVID-19. Niti traga o vakcini, obdukciji, ništa pod milim Bogom.

A danas dobijem mail da se vakcina sa isteklim rokom trajanja vraća ponovno u upotrebu, tko zna po koji puta, kao što McDonnald's i mnogi drugi trovači rade sa svojim finim mesom...

Da ne govorim kako ih skoro nigdje ne čuvaju na toj temp, možeš misliti kako u šatorima imaju takav frižider ili hladnjaču za 1000+ bocki, a još ih Papak grije svojim jajima kada sjedi na kutiji.

Posljednje uređivanje:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ne bojte se dragi forumasi i ne nasjedajte na fore zlotvora.Njima je cilj sjeebati sto vise ljudi i nece birati nacin,rukavice su odavna bacili.
Valjda polako shvatate istinu,zao mi je sto neki forumasi bi nama hrabrim ljudima ukinuli cak i zdravstvenu zastitu i razne druge segregacije podrzavaju.Zalosno od njih i to u 21 stoljecu,no svejedno cemo im pomoci koliko budemo mogli jer mnogi od njih su prestraseni,mnogi slabi a ima i dosta egoista.Nazalost shvatice da grijese kad ce se raditi o njihovoj kozi ili nedaj bog njihovoj djeci.Imaju jos vremena da se opamete ali je vec sada minut do dvanest.
Ne zelim zvucati grubo,nazalost istina je takva,zapamtite IMATE VOLJU SVOJU i po njoj ce vam se desavati,ja vas molim da dobro razmislite sto cinite.
Nemam ni ja strpljenja u nadogled,trpim uvrede i ismijavanja jos neko vrijeme,no kada osjetim da je dosta jeebace onaj jeza tko mi stane na put.
Progledajte vec jednom ljudi zaboga,zar jos ne shvacate plandemiju,zar stvarno vjerujete Serosu,Balenki,Lazinovicu i anemicnome,gdje vam je ponos i inat.
U dobroj vjeri svima vama zelim miran duh,zdravo tijelo i da vas ispuni ljubav do zadnjeg atoma.👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jos vas cekam da se probudite,lakse cete podnijeti ovu tranziciju,svi (skoro)cemo opet zivjeti u velikoj Slavenskoj tzv. drzavi.Ne smijte se vec se pripremajte,plandemija se blizi kraju,pratite dnevne dogadjaje i opazajte sto se dogadja,takodjer vremenske katastrofe,dolazi potres. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Razmislite malo,jucer u Ljubljani veliki protest,ne 10 000ljudi kako mediji objavljuju,puno,puno vise a navecer potop,tko ga je napravio...priroda ili...
E moj kupljeni sto cu stobom,kolko vas je takvih,jao,jao stvarno je puno ljudi izprogramirano,robova i nemislecih,bice tesko al istina DOLAZI. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega Kupljenac,vidi moj post 8343 pa citaj.Ne da mislim vec znam,ne rade ljudi ta sranja vec neljudi,a ljudi ih jeebu jer im unistavaju namjere i to vrlo uspjesno,sve vise ljudi se bori protiv toga i bilo bi lakse da ostali shvate i pocnu pomagati. 👨‍🌾

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Hotela ti zbilja misliš da ljudi rade kiše, poplave, potrese?
A ti zbiljas mislis da danas uz sve moguce tehnoloske napredke nije nađen način za upravljanje vremenskim nepogodama...jesi čuo za projekt haarp...kao ukinut 2013 godine? Zamisli napredak u zadnjih 8 godina, u kao ukinutom projektu :unsure:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Priroda je jaca. Zaustavili bi oluje u SAD da mogu.
Aludiraš na SAD kao da oni upravljaju time...po meni SAD zadnjig 20 godina živi na staroj slavi daleko od sile kojom se predstavljaju...ja se osobno više bojim rusije, kine i istoka...zapad je previše inertan i nezaintersiran,generelano pretili ljudi za takve akcije...jedna paralela di vlada blagostanje nema napredka

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh