I onda se ja pitamNe mogu da ovo ne stavim
Nije da mi je taj Capak nešto simpatičan i ne želim ga braniti, ali kakvo pitanje takav i odgovor. Čak nije ni odgovoril glupo. Bitan je imunološki odgovor organizma kod cijepljenih u odnosu na necjepljene a ne količina virusa u organizmu…Ne mogu da ovo ne stavim
Ovdje se pružaju informacije o 5G, magnetičnosti, soju korone koji “lupa u noge” i sl. Prilično je nepristojno nekog nazivati bioteroristom zato što se cijepio a kao klinci smo se svi cjepili i 10-ak puta. Ja ne nazivam nikog budalom zato što se ne želi cjepiti. Nekoliko puta sam napisao iskustvo o staračkom domu sa 60 korisnika i 20-ak zaposlenih koji su svi cijepljeni i nitko nije umro od bilo kakvih komplikacija. Ali nitko od vas teoretičara svega se ne želi referirati na to jer vam to nejde na mlin. A da ne govorim kako se u zadnje vrijeme ovdje počela ispoljavati agresija i frustracije prema onima koji su se cijepili i sve uz pokriće moderatora koji dopuštaju takvu razinu komunikacije. Ali složio bi se sa kolegom @Viduka OPG -“a kad ludilo zavlada, razum nije lijek”. To se baš desilo u ovoj temi…Ne slažem se. Ima dovoljno informacija o neželjenim nuspojavama mRNA cjepiva i svatko tko ima imalo pameti i kritičkog razmišljanja može barem razmisliti o posljedicama i mogućim scenarijima. Čak nema potrebe kopati za informacijama po "zavjeraškim" portalima. Dovoljno je pažljivo slušati i ovaj naš pogubljeni stožer i normalnoj osobi bi se trebali paliti alarmi.
Čak i ovdje na ovoj temi pruža se dovoljno informacija i osobnih i iskustava iz bliže okoline, tako da nitko ne može reći: "Nisam znao".