Pa nemaju ni sada nikakva saznanja jer kao prvo virusi ne žive i ne šire se izvan živog organizma. Virus je mrtva tvorevina odnosno otpad od stanica nastao poslije borbe protiv bolesti. Brkaju viruse s bakterijama, a samim mjerama kao što su nošenje maski i silovanje dezinficijensima se stvaraju loše bakterije i uništavaju dobre. Virus covida ni dan danas nije izoliran, sve što postoji na internetu su renderi. Sudovi su padali zbog toga što nitko nije uspio dokazati postojanje virusa. O preporukama neću trošiti riječi jer dolaze od nekoga tko nema veze s medicinom, a ima brdo love. Nisu bezveze neki virusolozi nakon 40 godina rada zaključili da je virusologija lažna nauka. Prema toma, sve ovo što se javnosti prezentira je pseudoznanost i pseudonauka, znači da se temelji na pretpostavkama, a ne PRAVIM istraživanjima i DUGOROČNIM testiranjima.Ti postavjaš upis sa porukom od prije više od godinu i pol dana??
Kada još nitko u svijetu nije imao potpuna saznanja o virusu, načinu djelovanja, širenja?
Kakve veze to ima sa današnjom situacijom kada se zna sve?
Naravno da su se preporuke mijenjale temeljem novih saznanja cjelokupne svjetske znanstvene populacije.
Dan kada je u Hrvatskoj ustanovljen prvi slučaj zaražene osobe covidom - 19.:
COVID-19 – Priopćenje prvog slučaja
Slično kao i kod mene. Imam aritmije koje se jave sasvim spontano, jako ih je teško uloviti. Dok se ja naručim i dođem na red, aritmija prestane. Tri puta sam nosio holter, jednom bio na ergometriji, dva puta na UZV-u, bezbroj puta na EKG-u i svaki puta je kao sve u redu. Onda sljedeći dan mi srce toliko udara da hoće iskočiti van, a usput bude i neki čudan osjećaj probadanja i grčenja u prsima. Od svih silnih EKG-a se samo na jednom vidio poremećaj ritma, ali to je bilo možda 10% onoga što mi inače bude.Ti ne laprdaj.
Svojedobno sam imal neke aritmije srca. Trebal sam ići na ergometriju i dobil sam termin za godinu dana uz objašnjenje da je ergometar pokvaren. Fenomenalni zdravstveni sustav ima 1 (slovima: jedan) pokvareni ergometar na cijelu županiju. U državi u kojoj su bolesti srca vodeči uzrok smrti.
Slučaj drugi. Imam problem sa probavom i trebam ići na ultrazvuk abdomena. Savršeni zdravstveni sustav me naručuje na pregled za 6 mjeseci. Znači ja bi trebal 6 mjeseci čekati i razmišljati jel možda imam nekakvi rak ili nekaj i trebal bi pljeskati takvom zdravstvenom sustavu? Ajde Futvač, plati kod privatnika 250 kuna. Nema veze ksj svaki mjesec platiš 1300 kuna doprinosa + 60 kuna dopunsko. I sad, kao šlag na torti bi još moral dokazivati da sam zdrav prije nego trebam uslugu tog fenomenalnog sustava. Jer tamo neka Johabica kaže da je sustav genijalan.
Što se tiče inteligencije, prihvatit ću mišljenje psihologa, a ne neke prostakuše sa poljoprivrednog foruma.