ne brini ti za mene. Čuvam ja svoje zdravlje i od prije korone. Znaš ono, pranje ruku, ne dozvoljavati drugome da ti dahće u lice, ne dahtati drugome u lice, ne hodati naokolo i junačiti se dok imaš temperaturu...Kod mene funkcionira skoro pola stoljeća. Pa valjda nakon pola stoljeće imam pravo na svoj stav, a ne da mi netko drugi natura svoj stav. Na početku pandemije, a nakon prvog lock downa sam išel u varaždinsku bolnicu. Uredno sam imal masku na nosu, kupil sam si gumene rukavice, dezinficijens...i išel sam delati i mogu ti reći da mi nije bilo svejedno. S protokom vremena sam videl i doživel stvari zbog kojih više ne vjerujem "struci". Jel radim grešku? Možda da, a možda i ne. Pošto još nisam imal koronu (potvrđenu) reklo bi se da mi ide dobro. Kak dugo budemo vidjeli. Uglavnom svi članovi stožera +premijer+Jandroković i ostali tvrdomjeraš su dobili covid, a ja nisam. Po čemu su oni pametniji od mene?
Tako da...U Indiji ima puno tigrova i tu i tamo nekoga pojedu, ali istina je da je tigrova sve manje, a Indijaca sve više.
Brinem ja za tebe jednako toliko kao i ti za mene, tu smo si jednaki.
I ja ti isto imam pravo na svoj stav, samo na temelju nešto malo više od tvojih pola stolječa.
Opisao si svoj korektan odnos od početka pandemije i to mi je drago. Primi na znanje da ima i nas drugih jako puno, koji nismo ništa manje odgovorni od tebe, po toj temi.
Pišeš da si štošta vidio "iznutra", ali si s vremenom štošta i naučio i razmišljaš svojom glavom. Opet ti moram napomenuti da i mi mnogi drugi smo na početku znali ništa, danas znamo barem nešto.
Ne ne radiš nikakvu grešku - ako je moja ocjena mjerodavna. Po dosta stvari nas dva vodimo slično življenje u vrijeme korone.
E sad ako mene pitaš da li su političari koje si nabrojao pametniji od tebe - iskreno nemam nikakav argument na temlju kojeg bi Vas uspoređivao, a niti bi to radio. To zaista prepuštam tebi, da sam odrediš da li im dopuštaš da se mogu smatrati pametnijim i u kojem smislu, ne bi ja o tome. Jedino ma što mi mislili, ili radili, oni su trenutno obnašatelji vlasti i organizatori našeg načina življenja u vrijeme njihove vladavine. Oni su rezultat izbora pa ma kakvi oni bili i moje je da ih do novih izbora uvažavam.
Nemoj misliti da se ja slažem sa svim njihovim odlukama niti u ludilu.
Mirno spavaj zbog mojeg spominjanja "tigrova" poslužili su mi kao simpatična metafora, jer ne da mi se koristiti teške i provokativne riječi, ionako ne mogu ništa promijeniti, čak niti sebe, prekasno je
za to.