Ma ljdui jel vi procitate sto napisete, molim Vas recite mi tko mi je rekao ista da pokusam napraviti ili dao kakav savjet, Ja koliko sam pismena samo sam pricitala od vas da to zanemarim. Mozda ipak nisam tako skolovana da bi shvatila Vase poruke. Pa toliko Vas kozara ima na forumu koji godinama imate koze i da se to nikome nije dogodilo, stvarno zadivljujuce. Ja vam svima skidam kapu i pitam se gdje sam ja to zalutala. A sto se tice moje osobne kulture mislim da sam ipak dobro odgojena i kulturna jer inace ne bi niti pitala za savjet niti govorila sto mi se dogadja. Mene su moji ucili da postujem starije, pitam za savjet, jer nisam uvijek najpametnija i da pomognem kada got mogu, ali ocito da sam ja pitala ljude koji "Boga mole da u susjedovaj sali umre kravica" Cast izuzecima, jer u svakom kukolju ima zita.
A sto se tice dovrsetka teme jer sam ju i zapocela, evo sada cu je zavrsili.
Dragi forumasi, koju got informaciju da sam dobila u vezi proljeva kod jarica nisam ju uspjela realizirati jer je bilo prekasno, pa Vam stvarno nemogu nista pametno reci jer bi me grizla savjest da vasim jaricima slucajno neugrozim zdravlje.