• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

krastavac kornišon za preradu

A

andela

Guest
i ja još uvijek čekam pare od eurovoća,otkup završio prije tjedan dana ali još uvijek berem i prodajem ljudima koji kasnije preprodaju na pijaci,neznam još konačnu zaradu,posadio sam 6000 tisuća sjemenki na 850 metara folije kpk mreža, nabrao malo preko 6 tona krastavaca zadovoljan za prvu sezonu

znaci jos nitko nista konkretno ne zna,kad ce poceti sa isplatom?krasno!drago mi je da si zadovoljan jer kao sto sam rekla ja sam isto jer nisam imala velika ocekivanja,jer sta sve ljudi rade i kakve poslove za par tisuca kuna ovo je bila igra,jer ja nisam imala velik komad tek blizu 600 m,ali sam brala samo sa polovice tog i cistog 7ooo kn,pa s obzirom na godinu i okolnosti i to da je ukljucivalo 4 sata rada dnevno,zadovoljna te planiram i na godinu ali upitno ostaje samo da li kod istog jer ako novci nestignu...

ankaorah

Novi član
Tu od
7 Kol 2011
Poruka
8
Shvatila sam iz vaših poruka da su krastavci zahtjevni što se tiče radne snage
ali ima li tko preporuku ili osobno iskustvo što od povrća na otvorenom donosi najranije bar neku lovu.Tržnica mi nije moguća samo prodaja pred kućom.Mogu napraviti manji plastenik, nešto s manjim ulaganjima, vrlo jednostavno.Površina je također za 600 m krastavaca i još odprilike toliko za nešto drugo.
Molim vaša iskustva. Hvala

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
znaci jos nitko nista konkretno ne zna,kad ce poceti sa isplatom?krasno!drago mi je da si zadovoljan jer kao sto sam rekla ja sam isto jer nisam imala velika ocekivanja,jer sta sve ljudi rade i kakve poslove za par tisuca kuna ovo je bila igra,jer ja nisam imala velik komad tek blizu 600 m,ali sam brala samo sa polovice tog i cistog 7ooo kn,pa s obzirom na godinu i okolnosti i to da je ukljucivalo 4 sata rada dnevno,zadovoljna te planiram i na godinu ali upitno ostaje samo da li kod istog jer ako novci nestignu...

Isplata ako već nije bila sigurno ide do kraja mjeseca prvo idu oni koji nisu imali zaduženja pa onda svi drugi. A sada su svi isti što se tiče slavonije svi imaju istog gazdu tako da je svedno komu predaš dođe ti na isto.

A

andela

Guest
Isplata ako već nije bila sigurno ide do kraja mjeseca prvo idu oni koji nisu imali zaduženja pa onda svi drugi. A sada su svi isti što se tiče slavonije svi imaju istog gazdu tako da je svedno komu predaš dođe ti na isto.

eto i eurovoce je isplatilo svoje koperante sve do lipe jest da su cekali zadnji dan ali... sve je isplaceno!ljep pozz od andele!

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
eto i eurovoce je isplatilo svoje koperante sve do lipe jest da su cekali zadnji dan ali... sve je isplaceno!ljep pozz od andele!

Stani malo kad je to isplaćeno ja jutros gledao i nije bilo ništa.

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
dečki moji,Podravka je zakon što se toga tiče. barem do sada,jesu malo zahtjevniji po pitanju klasiranja ali isplata svaki mjesec za prethodni.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151

Andela ovo ti je malo teži zajeb ili provociraš nas koji radimo sa eurovoćem ili ti je dostavita kriva informacija a ti bez razmišljanja na forum, drugi put provjeri dali imaš peneze na računu pa onda piši.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
hehehe istina ali nema veze neke su se stvari riješile pa nagodinu ispočetka

Ja ni nagodinu neću mjenjati kooperaciju niti bilo šta drugo naviknuo sam na eurovoće ipak su oni najbolji.

R

ratar1

Guest
pratim ovaj forum već duže vremena. ali evo, danas sam provjeravala račun i nikakve pare nisu sjele od eurovoća. i većina kolega je rekla da nije sjela, od onih bez zaduženja ikakvih do onih s velikim zaduženjima. neki dan su zvali eurovoće i rekli su da prestanu zvati i pitati u vezi isplate, jer oni novaca nemaju i ne znaju kada će isplatiti. :/

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
pratim ovaj forum već duže vremena. ali evo, danas sam provjeravala račun i nikakve pare nisu sjele od eurovoća. i većina kolega je rekla da nije sjela, od onih bez zaduženja ikakvih do onih s velikim zaduženjima. neki dan su zvali eurovoće i rekli su da prestanu zvati i pitati u vezi isplate, jer oni novaca nemaju i ne znaju kada će isplatiti. :/

Jednostavno nemogu da vjerujem meni su sjele pare ali kao što sam rekao otišle su već prije toga. Onda je i adela u pravu kad je rekla da su sjele pare. Šta se dešava nije mi jasno.

R

ratar1

Guest
Jednostavno nemogu da vjerujem meni su sjele pare ali kao što sam rekao otišle su već prije toga. Onda je i adela u pravu kad je rekla da su sjele pare. Šta se dešava nije mi jasno.

ma ne znam šta bi rekla. nadam se da će uskoro biti isplata, inače ću mijenjati kooperaciju slijedeće godine.

A

andela

Guest
evo ja sam sada u 20.45h bio na bankomatu i nema para

tocno 30.9. sam dobila sve novce.bas kao u ugovoru samo malo blesavo jer sam obavjes o uplati dobivala na mob. pa sam dobila za redom oko 15 poruka jer su uplacivali po manjim ciframa 465,576....ali dobro koja kuna fali ali ok,jer cjene nisu pisale na novom ugovoru tako da neznam koliko je bila u biti 1. kl.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
tocno 30.9. sam dobila sve novce.bas kao u ugovoru samo malo blesavo jer sam obavjes o uplati dobivala na mob. pa sam dobila za redom oko 15 poruka jer su uplacivali po manjim ciframa 465,576....ali dobro koja kuna fali ali ok,jer cjene nisu pisale na novom ugovoru tako da neznam koliko je bila u biti 1. kl.

Više ništa nije kao prije sada isplaćuju svaki otkupni blok posebno a ne kao do sada sve odjednom zato ima toliki puno uplata ja sam išao provjerit i sve je u redu sve isplaćeno i nagodinu idemo ponovo sve ispočetka.

R

ratar1

Guest
zna li tko možda ide li isplata neka i na ruke, jer meni novci još nisu sjeli! većina kolega je dobilo novce, isto tako s odstupanjima od koju sitnu kunu, ali ništa strašno. jučer sam gledala i još nema para nigdje. dala sam račun koji je na kćerkino ime, ali rekli su da to ne predstavlja nikakav problem.

Na vrh