koja firma
Metaloplast Batrina.
koja firma
Dane gdje ima ta folija za kupiti.:scratch
Pozdrav poljoprivrednici
Imam namjeru ove godine po prvi put saditi kornisone pa imam par pitanja u vezi toga. Dakle imam 19 godina i voljan sam preko ljeta nesto zaraditi, pa mi se sadnja krastavaca ucinila kao dobra opcija . Međutim znam veoma malo o uzgoju kornisona i ne znam na koliko zemljista da posijem krastavce posto planiram sve sam raditi, eventualno cu imati jednog pomocnika ? Nebi da posijem previse pa da se preforsiram i da na kraju odustanem od svega. Imam sigurne otkupljivace i oko toga nece biti problema te cu od njih dobiti sjeme, mrezu itd. Također koliko cesto se moraju prskati i s cim sve ? Haj pomozite, svaki odgovor i savjet je dobrodošao rayer:
Iz Tuzle sam, a svakako cu manje od dunuma mozda oko 600-700 m2, a zaljevanje nece biti problem. Koliko bi se odprilike dnevno kg moglo ubrati na ovoj povrsini ?odakle si? ako radiš sam više od dunuma nemoj sijati.treba ti vode za zalijevanje,puuuunoooo vode.sa kojom zadrugom misliš raditi
Iz Tuzle sam, a svakako cu manje od dunuma mozda oko 600-700 m2, a zaljevanje nece biti problem. Koliko bi se odprilike dnevno kg moglo ubrati na ovoj povrsini ?
Evo otkupljivaca http://www.vocar-glumina.ba/ i necu sijati u tz, nego u podrinju. Jel ti sijes sa najlonom il bez i ko otkupljuje u tuzli ?Iz kog dijela tuzle si?ko ti je otkupljivac?I ja sam iz Tuzle pa me zanima a bavim se proizvodnjom kornisona.
Evo otkupljivaca http://www.vocar-glumina.ba/ i necu sijati u tz, nego u podrinju. Jel ti sijes sa najlonom il bez i ko otkupljuje u tuzli ?
Otkupljivac je isti, sijem na spalir bez folije sa navodnjavanjem.
Eto super onda ti znas koliko placaju po klasama ? , do kad se mogu prijaviti, kad bude isplata i tooo Imaju li oni neki objekat u tz, kako im predajes krastavce ?Otkupljivac je isti, sijem na spalir bez folije sa navodnjavanjem.
Dali je neko ugovarao proizvodnju krastavaca sa KTC-om i koliko su plaćali lani.:scratch
Zovi Vučko KTC. ja sam zvao i sve su mi objasnili. Lani su plaćali 1.kl. - 4,40 kn. 2kl.- 4,00. Ja ću voziti u Kutinu. Otkad je ove preuzeo Todorić sve se promjenilo.