pele
Član
- Tu od
- 23 Kol 2010
- Poruka
- 793
dan
mi smo potpisali ugovore sa 3 firme
Nemreš sjedit na dva stolca a kamo li na tri........ :rolleyess:
dan
mi smo potpisali ugovore sa 3 firme
Ma može sjediti na više stolica, tko je fletan.:mrgreen:
pošto nas ima 9 svatko sjedi na 1 stolcu-kakva raskošNemreš sjedit na dva stolca a kamo li na tri........ :rolleyess:
šta treba značit ta porukaPuf......:weedman: ona,,,
pošto nas ima 9 svatko sjedi na 1 stolcu-kakva raskoš
Onda kaj jaučeš da ti ni dobro,,,,, surađuješ sa tri firme,,, pa to ni Polančec nije uspio,,, tko je tebi ravan,,,,
mislila sam da ste samo kulturni i pošteni poljoprivrednici-to sam i očekivala,no međutim moje razočarenje kraja nema:scratch pa jesi ženko ili ne,,,,,
:evil: pogledaj postove prije što se komentira,,, pa ti neću morati objašnjavati postove,,, ako si mislila na nekakve zle misli grdno si se prevarila,,,:drinkers:
mislila sam da ste samo kulturni i pošteni poljoprivrednici-to sam i očekivala,no međutim moje razočarenje kraja nema
Ktc je počeo s ugovaranjem proizvodnje, rok prijave do 01 travnja, ovaj tjedan ću ugovarat proizvodnju.
:scratch meni je gđa. Pofuk rekla da dođem u petak 16.03. ,,,, a bumo vidli,,,,, valjda još Podravka nije dostavila količinu i cijene.
Jel stvarno mislite da ne znaju cijene ,..
zanimljivo da svatko od nas ima drukčije informacije,moj otac danas bio u ktc-u u Pakracu i dali mu broj čovjeka koji radi kooperaciju, kad je nazvao čovjeka ovaj mu je rekao da će sve znati tek u ponedjeljak jel onda imaju sastanak,cjena 10 lipa manja nego lani
očito sa pogriješilaPa ti si prva dala povod za žestoku raspravu,,,, a preko foruma nemožeš sudit o kulturi i poštenju,,, ovdje ima puuuuuuno dobrih radišnih forumaša,,,, a ti si oćekivala puno a malo dobila pa si se razočarala..........