I
ihorzic
Guest
i šta onda kud sa robom , ..
ja bi bio sretan da prodam i prekupcima, samo da ne propadne, ipak od toga samo preživljavam...
zanimljivo je - skoro svi drže cijenu visoko a nemaju kud sa robom
ti bi dao extra i prvu klasu po 2kn?
Preporučam dobro čitanje mojih postova jer ja nisam nigdje napisao da nedam po nižoj cijeni + dodatak da ja nedam po toj cijeni jer neću da netko bere lovu na mojim krastavcima a da nije prolijao kap znoja...svatko ima svoju računicu...lako je dati po 2kn ako ne živiš samo od toga...Vidi prijatelju ja bi dao !!!!!!!!!
Sad ti i objasnim.
Imam dnevno po 300 - 400 kg prve i druge klase na primjer .
Dam nakupcu po 2 kn + pdv i prodam na pragu - to je dobra lova jer nemaš više ni u otkupnim centrima.
A druga - tvoja varijanta je nedam po toj cijeni i nek rađe propadnu kad nemam kud sa njima.
To kod mene ne pije vodu.
Židovi imaju dobar sistem prodaj jeftinije ali prodaj puno !!!!!!!!!!!!
Vidi prijatelju ja bi dao !!!!!!!!!
Sad ti i objasnim.
Imam dnevno po 300 - 400 kg prve i druge klase na primjer .
Dam nakupcu po 2 kn + pdv i prodam na pragu - to je dobra lova jer nemaš više ni u otkupnim centrima.
A druga - tvoja varijanta je nedam po toj cijeni i nek rađe propadnu kad nemam kud sa njima.
To kod mene ne pije vodu.
Židovi imaju dobar sistem prodaj jeftinije ali prodaj puno !!!!!!!!!!!!
E pa vidiš ima nas koji nećemo biti na socijali i borimo se na ovaj način da preživimo, a što se tiče neimanja tržišta...kako to da prekupci sa 2kn nađu tržište za bar duplo? E tu je problem u poljoprivredi, neki pošteno rade dok se drugi bogate na njihovoj muci...Čitam ja dobro , ne brini regis !
Nedao Bog da živim samo od toga - ali moja životna filozofija se koncipira na teoriji koju sam objasnio. Hvala Bogu ne mogu se požaliti.
Naravno svatko radi kako mu odgovara, pa tako i držanje cijene ako se nema tržišta.
imaš duplo veću količinu krastavaca (po dužnom metru) i znači duplo veće troškove zaštite i prihrane tako da ne razumijem tvoju logiku zarade ako na tebi nakupac zaradi barem duplo, poštujem svačiji način rada ali čemu onda trud ako nemožemo zaraditi više od nakupaca, prekupaca...