bogec
Aktivni član
- Tu od
- 16 Stu 2007
- Poruka
- 2,276
mirela kaže:e ovako ljudi moji sad cu da vam ispricam moj dan jutros tacno u 7.00 po obicaju idemo ja i muz u stalu nalazimo svekra koji je vec svoje pomuzao kaze on nama ova vasa vodiiiii :scratch tele je odma pored nje skace na tele ko luda mi lijepo pustimo tele mirna opet poslije ko luda :evil: e haj sad da isprobamo ritulju kako ide covjece ubi ma neda ni blizo tako da smo odustali zovnemo veterinara doso kaze muzu gore gurni joj prste u nos i stisni odradio covjek posao i otisao ceska se covjek kaze da sad probamo vec je bilo nesto oko 17 h djever gurne prste stisne ona mirna ne mrda stavi muz aparat ne mrda mi ono hepi reko ide sad konacno e sad za 5 min. :lol: :lol: :lol: umuzli samo 1l neda ustegla alsad je nadrljala sad smo joj nasli caku tako da sutra ujutro idemo prvo po brnjicu a sinoc smo pokusali ono sa uvijanjem repa gospoda krava je bila mirna ali se tako umotala tijelom da je od njega napravila slovo U e sad ja vam kontam covjece jel ona uopste normalnaaaaaaaaaaaaa :twisted: :scratch
eto vidiš da ima lijeka, frkanje repa i brnjica na nos
to što je ona napravila slovo u od uvijanja, bude se ona ispravila, sad ste vi nju iznenadili pa je ostala šokirana
bitno je da sad možete musti, a mlijeko če ona več pustiti, za dan dva, ali vi imate da sad budete čelićni i ne popuštate
još pomaže i kvrckanje štapom po rogu jer joj skreče pozornost zvukom a i pred očima joj je a pošto je razapeta na brnjici ne može se maknit od toga
eto sve iz prakse, nema te krave koju se ne može smirit