bogec
Aktivni član
- Tu od
- 16 Stu 2007
- Poruka
- 2,276
Re: krmno bilje i travnjaštvo
imam i ja zadnju, valjd bumo i za munju kupili kosu, a ti bi drmo sa dvije , ideš rođo opasan si ti, ima susjed 2,8 deutz prednju bubnjastu rotokosu
nije nam dosta frižider, podosta se troši u košnji mislim pana, a i staročeško je tu, a nafta bu tak jeftina da nas bu sram kupovat plavi, pa čmo terat na eurodizel
inače su ljuljevi divno niknuli, a još nisam pokosio jesenski otkos, a sad zeza kiša, bum za badnjak balirao :shock:
da sve skupa ljuljevi, grašak i prirodne livade 50 rali,u prvom otkosu a još bu i sirka, i bude toga ijujuuuuuŠANANA IMT 565 kaže:Bogec, več sam na par mjesta pročital da imaš puno trave posijano, 50 rali za kositi na proljeće/ljeto, ako budeš trebal pomoć za to samo javi, dobrovoljno se javljam, nabavi mi prednju kosu, ja zadnju imam, pripravi nekaj nafte i naravno frižider PAN-a i bumo kosili!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
imam i ja zadnju, valjd bumo i za munju kupili kosu, a ti bi drmo sa dvije , ideš rođo opasan si ti, ima susjed 2,8 deutz prednju bubnjastu rotokosu
nije nam dosta frižider, podosta se troši u košnji mislim pana, a i staročeško je tu, a nafta bu tak jeftina da nas bu sram kupovat plavi, pa čmo terat na eurodizel
inače su ljuljevi divno niknuli, a još nisam pokosio jesenski otkos, a sad zeza kiša, bum za badnjak balirao :shock: