Re: krmno bilje i travnjaštvo
E to rođo
Znači dalo bi se nekaj iskombinirati i izmixati :mrgreen:
nego najviše me muči ljetno razdoblje, experimantirao bi ja malo s ljuljevima i djetelinama kak veliš koje bi si pasale, al se bojim kaj se bude desilo u suši, jer kod nas ljuljevi doslovce izgore tokom ljeta
vjerujem da ima neku ulogu gnojidba kod toga :?:
imam jedan komad pun divljeg sirka pa bi ga zaravio na dvije godine sa ljuljevima, da se riješim sirka, intenzivna košnja i da sirak ne dođe u sjeme, ja mislim da bi ga barem nekih 80% iskorjenio!
e sad razmišljao sam ovako:
komad je 1,5 ralii tu bi ja fino roknuo pola-pola kombinaciju križanca i crvene djeteline i engleza i bijelu djetelinu, ljulj nabavim kod tebe :mrgreen: , a djeteline mi riješi kuma :mrgreen:
velim samo me brine tih nekoliko mjeseci vručina i sparina, jer uvijek propadnu trave :!:
mislim si pokupit jesenski otkos, proljetni jedan, a možda i dva, e sad preko ljeta sam čak razmišljao da posušim sve to svaki pota prije neg krene u vlatanje i dobro bacim KAN-a poslije svakog otkosa, pitanje je kolio bude kiše pa da bi onda opet na jesen kosio puno mase djeteline ako bi do tad izašla, il če več izači prve jeseni skupa s ljuljem
E sad rođo ak si me razumio kaj sam tu nadrobil, reči mi jel to ima smisla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?: