Imaš stvarno rodnu zemlju ako je tako jako narasao :roll: [/quote:22pq0h7t]marko hurlimann xa86 kaže:
mario kaže:
mario kaže:Bacili smo u roku mjesec dana 2 put umjetni, prvi put 300 kila na hektar 15 15 15, a sad 250 kila Kana, za ovaj otkos više ne bacamo
Bude stari shvatil da ti ipak donosiš nova znanja u vašu proizvodnju koja budu rezultirala povečanjem količine kvalitetne krma a samim tim i proizvodnje mlijeka, pa ipak na mladim snagama svijet ostaje i opstajemario kaže:Ne odlucujem ja o broju prihrana, no mogu reci da je ovo napredak jer smo prije isli najednom sa svim gnojivom.
gmiža kaže:Bude stari shvatil da ti ipak donosiš nova znanja u vašu proizvodnju koja budu rezultirala povečanjem količine kvalitetne krma a samim tim i proizvodnje mlijeka, pa ipak na mladim snagama svijet ostaje i opstajemario kaže:Ne odlucujem ja o broju prihrana, no mogu reci da je ovo napredak jer smo prije isli najednom sa svim gnojivom.
Helena kaže:Kako je ljepo raditi ono što voliš i biti optimističan i zadovoljan svaka čast bogec .Juče sam prolazio kroz tvoj kraj i slikao ljuljeve i sijane trave ,kod mene se korijen tek budi ,a kad vidim ove slike dođe mi da vrisnem .
brundalo kaže:@bogec kako ja da dodjem do onog kataloga? inace pratim ja temu ali ne smijem ni pisnut gledan slusan i ucim a po danu krcim he he. I jos jedno pitanje kakv je stocni grasak u ishrani prezivara? Ovaca i koza naravno?
bogec kaže: