Re: krmno bilje i travnjaštvo
Bogec, ne mozes ni tako razmisljati... "ja mogu vise stvoriti nego sto uniste"
Samo da se to procuje po selu, pa ce ti stete biti jos i vece... Nikad ne znas tko slusa, a zavisti ima na sve strane.
Tako i o meni price kruze o cjeni i kvaliteti mojih usluznih radova ( kosnja trave, malciranje, vrsidba) i to pocinje od onih koji cjeli zivot rade, a nisu nista stekli. Sto je djed ostavio, na tome se ostalo i ni mrdac dalje. Znaju samo u tudje gledat i biti ljubomorni,a ne razmisljaju da ako se nekome ne svidja sto i kako radim da me vise nece zvati, pa nisu ljudi ovce.
Tako i ti, neka policija svoje napravi, a ti cuvaj svoje jer ako ovaj puta prodje, mozda ce gadovi skupiti hrabrosti pa opet napraviti jos vecu stetu. Kad covjek uzme pravdu u svoje ruke, to nikada dobro ne prodje, zato DRZ' SE i polako!
Kvalitetna ti je krma i vrijedan si, ne bojim se da ce ti kravice biti gladne, ali opet, svakakvih ljudi ima, a ne znaju "prepisati" tehnologiju pa da i sami imaju kvalitetnu hranu...
malo sam se razvezao, ali imao sam potrebu da se opsirnije izjasnim o ovome problemu koji te snasao...