ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
Re: krmno bilje i travnjaštvo
Ma i meni je drago, prava ste ekipa, o naravno da ću navratit, ako nikako drugačije, dođem do bogeca jedan dan pa dođemo skupa do tebe, naravno samo nek bude vremena :!:
OOO pa bome si ti dost natuko :mrgreen:
a jesi uprsko čovjeku, umjesto da si prvo to pobalirao, sigurno nije bilo toliko puno, cccccccccc :mrgreen:
kod nas malo ispralo prašinu (mada ni to nije) i više ništa, ak bude sutra kaj padalo valjalo bi i kan na sudansku bacit :!:
si ti što bacal večeras :?:
dmatkovic96 kaže:Šanana drago mi je što sam te upoznao, iduči put navratiš i do mene malo
Ja sam uspio 37 bala još do zbalirat u nekih 15-ak komada,taman do kiše i onda mi je tak fino zamuljala traktor i prešu da je gadno za gledat :evil:
Ma i meni je drago, prava ste ekipa, o naravno da ću navratit, ako nikako drugačije, dođem do bogeca jedan dan pa dođemo skupa do tebe, naravno samo nek bude vremena :!:
OOO pa bome si ti dost natuko :mrgreen:
bogec kaže:kaj se tiče baliranja, ja sam kreno prvo u štalu i reko imam ja vremena, e kad je počelo grmjet ja brže bolje na polje , al da napravio 3 bale i udri pada ko luda
a jesi uprsko čovjeku, umjesto da si prvo to pobalirao, sigurno nije bilo toliko puno, cccccccccc :mrgreen:
kod nas malo ispralo prašinu (mada ni to nije) i više ništa, ak bude sutra kaj padalo valjalo bi i kan na sudansku bacit :!:
si ti što bacal večeras :?: