op op op hurlimann, el kan spreman? bude bala, dvije prihrane kanom i ode rus na generalku kad pobaliraš
lijepo se zeleni, u super je stanju za zimu (a gle zima je došla, hehe)
toma84 vidimo se na ljeto
hurlimann kod tebe dođem par puta i imam molbu, ima da silvija bude slobodna da me vodi kod enđi na klopu
ja sam ko djed mraz, svi me očekuju i niko ništ ne radi, sam kaj dolazim po ljetu i uvijek ima ladne pive il gemišta.
sam se pitam el budete izvezli bale do srpnja, hehehhehehehe
ljulj je super, a čuj ak nebu u siječnju bude malo kasnije ovisno od zime, al bala bude
Hurlimann izdaleka se vidi da si kupio sjeme od bogeca, pogotovo na slikama kad je ljulj manji. Bogec se sav pogubio u tolikom sjemenu i nije ga baš osušio pa je bilo sr... kod sijanja jelda? Tak je i kod mene bilo, sjeme nije jednoliko curilo van i zato sad izgleda tak kak izgleda, ali nema veze bitno da je sjeme u zemlji i da je niknulo. Ali moj stari je pizdio kad je sijao i vjerujem da se bogecu cijeli dan štucalo
Kad će više počet sezona košnje i baliranja, balirka mi je oprana i podmazana i drhti u šupi...
hahahahhahahahhahahhha, fora ste, hahahhahaha
sjeme ima iglice i drži se jedno za drugo, zato je bilo teže sijat ali suho je bilo skroz i klijavost je super, samo što se niste pripremili za sijat sjeme koje ima na sebi iglice i nije glatko pa ne curi kao obično , a vi ste sve ruknili u sijačicu, e treba još škole..........
hahahahhahahahahhahahahaha, a hurlimanna zezaju krtorovine ako niste vidli na slikama, i on je sijao puno prije vas kad je bila suša.
marko nemoj zezat da si dao tati da sije, cccccccccc
šanana znam da nemreš od drage na polje, a šta bi tek s njom na tavanu radio, morti ljulj sušio
hehe bar sam se nasmijao prije spavanja
Hurlimann izdaleka se vidi da si kupio sjeme od bogeca, pogotovo na slikama kad je ljulj manji. Bogec se sav pogubio u tolikom sjemenu i nije ga baš osušio pa je bilo sr... kod sijanja jelda? Tak je i kod mene bilo, sjeme nije jednoliko curilo van i zato sad izgleda tak kak izgleda, ali nema veze bitno da je sjeme u zemlji i da je niknulo. Ali moj stari je pizdio kad je sijao i vjerujem da se bogecu cijeli dan štucalo
Kad će više počet sezona košnje i baliranja, balirka mi je oprana i podmazana i drhti u šupi...