prenisko ukosi je na poteznici znači podigneš prednji kraj tanjura na gore
Nabavi si kosačicu PZ 185 na kojoj se može štelati visina košnje,.Znači možeš spuštati donje tanjure i štelati visinu ,takvu ja imam i jako je dobra i zahvalnai onda pozadi brije do zemlje
nebrije probaj jedino nesmiješ u rikverc onda kopa
Nabavi si kosačicu PZ 185 na kojoj se može štelati visina košnje,.Znači možeš spuštati donje tanjure i štelati visinu ,takvu ja imam i jako je dobra i zahvalna
i onda pozadi brije do zemlje
Da li se može okrenut nož. Nisam probao, pa ne znam da li se uopče može ukačit.
O kojoj kosi se radi? Uglavnom većina kosa ima mogućnost podešavanja visine košnje. Zavisi samo na koji način je to izvedeno, kod nekih je to vidljivo na prvi pogled, dok kod nekih moraš malo razgledati okolo da bi primjetio. Kod nekih se između bubnja i diska ubacuju odstojnici da bi se povećala visina košnje. Kako se kod tebe kače noževi, dali se samo polugom odvoji donji tanjir ili ima vijak koji drži nož. Ako ima vijak onda vjerovatno postoji mogućnost da se donji disk uz pomoć nekog vijčanog mehanizma ili nekim odstojnicima spusti par cm i tako poveća visina. Ako se pak otvara polugom i nož se samo nabaci na klin, onda bi se sa donje strane diska trebao moći montirati odstojnik koji će povećati visinu košnje.
kako izgleda taj odstojnik
noževi se samo nabace
deutz fahr 185 kupljena polovna u zelini -kod švercera
danas sam tanjuračama malo isjekao zemlju mislim tu posaditi lucernu pa mislim da če to biti dobro površina cca 1700 kvadrata
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]