Danas zavrsena sadnja krumpira,pola rali i 4 prikolice stajnjaka.
Svi susjedi ostali u čudu
Pa sto tako rano? Pa ovo i ono.
Vecina jos to nema ni u planu
A kada je očekivana berba? Kod nas krumpir još koji dan i početi će nicati, baš sam ga danas gledao, ima lijepe klice pred sam izlazak na svjetlo dana, ako ostane ovako toplo za pet-šest dana je vani. Inače berba krajem svibnja.
samo da pitam možda već ima objašnjeno ali da netražim kada sadite krupni krumpir dali ga režete na okca ili u četiri komada
Ovako,komad je u jesen preoran za zimsku bradu,sad je navožen stajski gnoj gore..
E sad,dal bi bilo bolje to 2 puta pretanjurat,ili plitko zaorat?
Na toj zemlji bi trebao bit krupmir...
Hvala!
Ovako,komad je u jesen preoran za zimsku bradu,sad je navožen stajski gnoj gore..
Hvala!
mislim da je najbolje frezati, jer oranjem ćeš izbaciti zaorano na površinu i budu još veći problemi.......imam isti problem.....
Hvala!
Ja sam neki dan upravo to radio jednoj babi sam išao frezat stajnjak koji je navežen na oranje i mogu ti reći da nije dobro zato ako možeš ti plitko preori da stajnjak ode u zemlju pa onda ako hoćeš pofrezaj.
Ako moze.
Hvala unapred
ljudi da vas opet pitam,
teoretski sta sjemenski gomolj znaci za biljku u rastu?
Sta se poslje dogodi s njim?
Koja je razlika kad je veci i kad je manji, mislim, moralo bi imat neke veze...
Ima li neki minimalni koji nije dobar?
Vidio sam ljude da krizaju i naklijavaju krumpir na komadice velicine pola Orbit zvakacih i jedna klica...kako to uspjeva?