vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Odmah.
Što nije zabranjena?Bila je prije actara,ne znam da li je još ima
koliko ide insekticida Alverde na 10l vodeProšle godine sam tretirao Mospilanom ali se pokazao jako loš,onda sam dobio u poljo-apoteci Alverde,on ih potukao do nogu
View attachment 60972
Stajnjak nije dovoljan sam po sebi. Daj mu kana. Ne znam koju povrsinu imas, ima negdje u bespucima ovog foruma i interneta preporuka po hektaru pa si samo skaliraj na svoju povrsinu. Da, bilo bi jako dobro sada, prije ogrtanja mu dat gnojiva.poštovani,
Molim vas za savjet u vezi prihrane krumpira. Prije oranja, štihanja i sadnje, tlo je bilo pognojeno samo sa stajnjakom. Da li se još može pognojiti nekim umjetnim gnojivom da zrna krumpira budu krupnija? Prije nagrtanja možda? Ako da, kojim?
Hvala na odgovoru. Radi se o vrlo maloj površini, možda o 30ak kvadrata. Stavili smo KAN prije nagrtanja.Stajnjak nije dovoljan sam po sebi. Daj mu kana. Ne znam koju povrsinu imas, ima negdje u bespucima ovog foruma i interneta preporuka po hektaru pa si samo skaliraj na svoju povrsinu. Da, bilo bi jako dobro sada, prije ogrtanja mu dat gnojiva.