Kako si zadovoljan arizonom? Ja kada sam je sadio bila je rodna ali nešto duže vegetacije pa je pojede plamenjača.. Kod mene u Dalmaciji, pretpostavljam da si i ti tu negdi.. Ove godine posađen marabel i bela rosa, sve certificirano sjeme međutim marabel je imao neku grešku. Uglavnom krumpir jako loše nicao, slab sklop, cima mala.. Neće biti ništa
Kako?
Pa treba i motikom proći po redu i okopati travu ručno 😉
Dok se ne izmisli da sa svake strane na traktorskoj frezi stoje dva mala robota i sa laserima uništavaju travu do tada motika i ručno čupanje ja toga imam malo tako da mi "kemija" za sada ne dolazi u obzir.Ma mogu i ja tako, ali kako riješavaš travu koja je u samom redu, to ostavljaš?
Ja sam iz Ljubuškog. Arizonu sadimo četvrtu godinu, najbolji prinos daje, razvije veliku cimu pa treba malo više zaštite od plamenjače. Prethodnih godina sam stavljao slike, postiže već početkom lipnja vrlo krupne gomolje. Istina je da nije vrlo rana nego više srednje rana sorta.Kako si zadovoljan arizonom? Ja kada sam je sadio bila je rodna ali nešto duže vegetacije pa je pojede plamenjača.. Kod mene u Dalmaciji, pretpostavljam da si i ti tu negdi.. Ove godine posađen marabel i bela rosa, sve certificirano sjeme međutim marabel je imao neku grešku. Uglavnom krumpir jako loše nicao, slab sklop, cima mala.. Neće biti ništa