poskaklji me da se još nasmijem hahahahahahah
Što je smiješno?? U dućanima gotovo da i nemaš ispod 5 kn za kilu, a dok proizvođač želi prodati po takvoj cijeni onda je to smiješno.
poskaklji me da se još nasmijem hahahahahahah
ma ja se volim malo saliti s mojim kolegom!! Ti slabo gledaš cijene krumpira,,!!dao Bog da ga prodas po 15,, ja da ga mogu u Dalmaciji davati u 6mj po 5kn posadije bi ga 15 hektara odmahŠto je smiješno?? U dućanima gotovo da i nemaš ispod 5 kn za kilu, a dok proizvođač želi prodati po takvoj cijeni onda je to smiješno.
ma ja se volim malo saliti s mojim kolegom!! Ti slabo gledaš cijene krumpira,,!!dao Bog da ga prodas po 15,, ja da ga mogu u Dalmaciji davati u 6mj po 5kn posadije bi ga 15 hektara odmah
Samo cekaju da cijena naraste, a kad ce past onda ce se svrbit po glavi zasto ga prije nisu prodali, i bacat ce ga svinjama. hahaha
ma ja se volim malo saliti s mojim kolegom!! Ti slabo gledaš cijene krumpira,,!!dao Bog da ga prodas po 15,, ja da ga mogu u Dalmaciji davati u 6mj po 5kn posadije bi ga 15 hektara odmah
Samo cekaju da cijena naraste, a kad ce past onda ce se svrbit po glavi zasto ga prije nisu prodali, i bacat ce ga svinjama. hahaha
ja ga gledam u marketima 1,8kn,, ako ga mi u Dalmacija dajemo debelo ispod 2kn moracete i vi s time nažalost zadovoljiti ja ga vadim kad vi sadite pa opet jadna isplativostVjeruj mi da ne gledam slabo cijene krumpira i da sam dobro upućen pošto mi je to glavni izvor prihoda meni i mojoj obitelji.
Odi vidi malo po Zagrebu cijene krumpira u marketima i supermarketima, od 4.7 pa do 7.3 kn za kilu robe, pa onda reci da slabo gledam cijene.
Vjerojatno ga neću prodati po 15 kn ali ispod 2 kn više ne izlazi van iz skladišta..e pa tko hoće kupit će ga a tko ne taj ga neće ni jesti.
ja ga gledam u marketima 1,8kn,, ako ga mi u Dalmacija dajemo debelo ispod 2kn moracete i vi s time nažalost zadovoljiti ja ga vadim kad vi sadite pa opet jadna isplativost
sta da ga bacim? Nemogu ja staviti pištolj otkupljivacima u ustaTa cijena u marketu je vjerojatno neka na akciji ili možda neka škart roba koja je ostala pa da se što prije proda....
Aaauuuu, debelo ispod 2 kn ga daješ?:shock: Pa zašto tako jeftino?? Ako želiš šaljem ti kupca za 2 kn poslije ovih blagdana.
hvala puno johabica,sadio bih desirena manjoj površini za početak zato me zanimalo za 100 ili 1000 kvadrata da si znam izračunati lakše ,ti si pisala sve za 1000 jel tako,zanima me ako imaš još malčice strpljenja da mi objasniš s čim ga tretiraš i kada i kako protiv zlatica korova ,ili kupuje se več gotovo sjeme koje je tretirano več,sretna nova 2013 budeš živa i zdrava