• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

Mirsad

Član
Tu od
21 Ožu 2020
Poruka
92
Isti slucaj i kod mene,nejednako nicanje,ali je frezano ko brasno,3-4 puta prelazio frezom dubina dobra ali fali u mene kise,nekad upalim prskalicu ali voda nije jeftina....

Gerd1987

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
110
Počupah danas jednu ljepšu cimu i vidim lijepo napreduju. Mladi krumpir na otvorenom se već počeo vaditi, tko je uspio spasiti od onoga leda. Cijena jako loša, ovaj moj treba još sigurno 15 dana. IMG_20200508_171856.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Meni je 1.reprodukcija jednako nikla, a kupljeno sjeme nejednako. S tim da je moj domaći bar 20% veći od ostalog

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
sad bi još moral biti blizu 10 kuna...da se isplati...a koja je cijena nemam pojma, nigdje nisam bil zadnjih mjesec dana... 😜

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
E sutra ti provjerim, to je ona za ptice za vinograd, 100m je duga, i 1m visine. A cijenu ti sutra provjerim, kod sebe u poljoapoteci uzeo.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Aha okej znam na koju mislis ja imam 2m širine za pokrit pomidre...onda znam i cijenu, bitno da znam šta tražit, ja moram grah zaštiti i paprike od živine, a ovo mi se sviđa, bit ce za više godina neće se potrgat

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Svaka čast dečki, moj se još uvijek srami i tek tu i tam se nekoji malo nagledava van. Kupovno sjeme.
A ovo lanjsko domače je vani i vidi se ljepo red.

Daky5555

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2019
Poruka
233
Moje je led usporio dosta i onda sam im dao amonijnitrat da ih malo poguram sad vec zelena masa masa ima nekih 70 cm, do kraja idem s kalijem da izvucem gomolj sto veci, ovo bi trebala bit dobra godina, za pamcenje, bar za poljoprivrednike..

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Daky,
ako sam dobro razumio krumpir ti je visok 70 cm i sad planiraš prihranu kalijem. Koje gnojivo i kakav način primjene?

Gerd1987

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
110
Moje je led usporio dosta i onda sam im dao amonijnitrat da ih malo poguram sad vec zelena masa masa ima nekih 70 cm, do kraja idem s kalijem da izvucem gomolj sto veci, ovo bi trebala bit dobra godina, za pamcenje, bar za poljoprivrednike..

Kalij može biti dvosjekli mač, kod susjeda je dolazilo do pucanja gomolja, pa krumpir nema onaj lijepi izgled.

Na vrh