Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
ne to ti skoro i nije zemlje prije kamenčiči s zemljom nego zemlja s kamenčičima,jer to se niti ne freza samo ore ima kamenja ko,,zato ti je tako rahla,ali vidis na videu da se lovi za plug
aha,to sam si baš mislil,jebate pa to je već izfrezano,super,jedan posel manje
pozdrav moj kumpironja sta se radi na tvom otoku??
bitno da se nesto radii hehehe!!,, imal posla za tomicu??a vidis sipa iz šupljeg u prazno pa opet i tako stalno...
sory tek sam sad vidio :rolleyess:pa vidis da je i danas oro
pa vidis da je i danas oro
pod teretom se nemoze uspoređivati s tomekom nikako jer ja znam imam ja tomicu,,, ja sam u tomeku znao terati po 2 tone krastvaca ide ko zvjer samo 3 sporaMa ne brine mene brzina,ja idem sada brže nego prije ja sam već reko njemu neka ga nakrca pa neka prođe kroz moje selo u frezi pa da vidimo ko ce prije i ko će bit živ nakon te vože labinac ili tomek
ja picim pod vecim teretom 3 sporom3 spora uzbrdo ne??
ja sam znao strasno krastavca nabacati stavim palete za stranice i samo bacaj gore povezem gurntnom i teraj prosjek je bio tonu i pol al je islo i jače,,,, bilo je nekih 15 do 20 tura jadni tomica se napatio imace zasluzen zimski san :lol::lol::lol::lol:Ja nisam moga jos nakrco ali znam koliko susjed drva natovari isto ako može 3 brza ako ne 3 spora i samo gas