Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Ma nema sna za traktore,ni moj ne spava...a kako možeš ti svoga pustit da spava pa ti imas vise posla od mene
prisilni odomr jos imam dovesti nesto drva,,, baciti đubar zaorati i tako ima jos sitnica nekih al nece biti dugo na odomru kod mene on samo ne radi u prvom mjesecuMa nema sna za traktore,ni moj ne spava...a kako možeš ti svoga pustit da spava pa ti imas vise posla od mene
ja ga neću đirati sigurno heheh bar u prvom mjesecu pun mi ga je k**** cjelu godinu :lol::lol::lol::lol:a ja ga zapalin makar da se malo prođiram,sigurno jednom na tjedan
heheh ma ja uvjek nesto sljakam oko njega jer ako neces podmazivati mjenjati ulje čistiti i sve to neces nista ni napraviti s njim,,,, al bogami mu svka cast cjelu je godinu izdrzo bez vecih kvarova neke sitnice nista bitno,, kolko preore i izvuce tereta ja mu se rayer:a ja ga svako malo koristim,bitno da se ne nakupi prašine na volanu
heheh ma ja uvjek nesto sljakam oko njega jer ako neces podmazivati mjenjati ulje čistiti i sve to neces nista ni napraviti s njim,,,, al bogami mu svka cast cjelu je godinu izdrzo bez vecih kvarova neke sitnice nista bitno,, kolko preore i izvuce tereta ja mu se rayer:
ja bi u takvoj zemlji isto druga spora a kod mene ima par njiva di je lagana zemlja ja ubacim u drugu brzu i noge na haubu i ljepo odmram dok dođe do krajaa ma dobro ja sam ovo oro u drugoj sporoj,ma muka mi je gledat ga kako se guši pa bolje da idem u malo nižoj da on radi meni lijepo,a mislim da sada nema oranja mislim da je to sve.
hehehehe jbg meni je naj mrze kad moram vrt izorati i to okrećanje idem 30 metara pa se okreći to mene ubi :rolleyess:a nažalost kod mene nema tako dugačkih,taman pustim kumplung več ga moram stisnut
za otok je to dosta a moje njive su ti po prilici oko 160m duzine i sirine oko 30 i tako par komada al u planu je jos uzimati :rolleyess::rolleyess:ja se ne okrećem,ja se vraćam na rikverc jer su najčešče kratka i uska polja tak da se nemožeš ni okrenut,mislim možeš ali nema isplativosti,puno lakše je vratit se po brazdi,moje polje ti je dugo 45 metara i u najširem djelu je široko 12 m
ma to ce biti par tisuća m2 jos nemam u planu uzimati nista tomica mi je odlican probacu otici u susjedno selo po dvobrazni plug da vidim oce li ici jer je u mene laka zemlja nije nesto pre tesko za sad nista jer ako bi i uzimo,,, tomica ostaje sigurno on mi je zakon za plastenikePa onda je u planu i veći tomica...ili ne?
e jbg kad neradis nesto puno onda stignes,,, stari bas i nemoze pa ja moram malo jače stisnuti,,,,,,, Kad vi na otoku sadite krumpir??haha,a blago tebi kod mene je to osobni a ne obiteljski dobro nije posao jer se time ne bavim ali sve sta treba moram sam,jedino oko makine stari zna nes pomoč ali drugo...ne