Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,086
hehehej!Krumpironja jel to ja dobro vidim,nekak mi izgleda da se gljiva otrgla :lol:
kako mislis otrgala...pa i dalje je na traktoru
hehehej!Krumpironja jel to ja dobro vidim,nekak mi izgleda da se gljiva otrgla :lol:
ups :shocka na kraju videa izgleda da je samo nosač bez gljive :lol:
znaš kaj, krivac su moje musave naočale...
radim prijatelju zemlje dosta idem u sumu po drva dobro nisu neke sume kod nas u dalmaciji al opet treba vraziji teren proci,,u kakvu si ti lokvu upao :drinkers:Hahaha a dragi moj ćelo ne radis dosta...moras vise radit vidis ako ga ja mogu zaprljat bolje od tebe pa sta ti oreš po garaži..hahah ne brini kuglica ostaje dok me ne opizdi već sam je jednom strgo prije ću ja nju nego ona mene...!!
Vimi ma ja to perem kada završim s "prljavim poslovima"
Jezefina....hahahah njet to je minivaš hahah
Bageru hvala hvala...
Ma reć ću ti tajnu moga uspjeha....vadio sam drva iz šume gdje nemožeš s prikolicom i vuko drva za portun i bilo je blato i mokro a ja malo vise po gasu pa ga je malo bacalo mislim na blato a inače već par dana vozim susjedov materijal na deponi po mokrome bela cesta je do deponija ,lokve, blato a ja i dalje lupam po gasu tak da nemoj se čudit nije neko znanje
hahahahahahhah najjači si :rolfer::rolfer::rolfer:hahahah joooj jedva čekam đir po šumi kada budem imo blatobrane ovo je bilo ko u filmovima snajpere sam moro čistit ručno nema brisača jedino su mi se oči vidili kada sma izaso iz sume
A neznam,teško bi veći traktor vozio ovuda kuda ja vozim s tomekom
Evo radova za sljedecih par dana nakon božića...Bageru neznam dal se vidi na slici ali jedno kolo je malo skrivljeno na van...počupalo mi je držače onih bočnih produžetaka sve klinove sam izgubio ali osnova je ok...tak da nije strašno danas sam polgedo po svjetlu jučer je bilo skuro...
evo neznam sta se vidi ali tako je stala