nihad
Član
- Tu od
- 10 Ožu 2012
- Poruka
- 226
Sretan rođendan,,,,i nek bude sve više sexa,,,,,,,,,,,,,a i više šoldi..,,,i trdo sprid...
Od mene isto,,ŽIVIO,,,,artyman:
Sretan rođendan,,,,i nek bude sve više sexa,,,,,,,,,,,,,a i više šoldi..,,,i trdo sprid...
Mladi kolega , SRETAN TI ROĐENDAN puno zdravlja i sreće . Živio ti meni 100 godina
krumpirić,sretan roćkas.....artyman:
Sretan rodendan i sve najbolje
imenjače sretan ti rođendan!!!!! navrati do Krka da vidiš stroj i popijemo piće....artyman:artyman:
sretan rođendan i sve najbolje artyman:
Od mene isto,,ŽIVIO,,,,artyman:
sretan rođendan i sve najbolje artyman:
prije svega sritan rođendan i sve ti najbolje zelim prije svega ZDRAVLJA a ovo drugo je sve manje bitno i doci ce s vrimenom ,,,,moram te pohvaliti u kakvim uvjetim pravite oranice a kod nas njiva nemozes s tomom izaći po mjesec dana i ne obrađeuje se a onaj ko hoce kao ja nedaju a najveci je razlog ljudska pokvarensot i strah da ce drugi zaraditi,,,,,jednom rjeci govna od ljudi :lol:
Sve najbolje
jos ovu ce godinu tomek biti u mojim rukama kasnije neki ozbiljniji stroj jer dopizdi kad ne ides s traktora po 10 dana a s dobrim trakotrekom odradis za 3 dana uz to i uspara mi novaca i naj bitnije vrimena :gitarist: zelja mi je kad dignem koji hektar uzeti agrotrona 100ks i piči miško :weedman:Nema mira...dok god ima posla nema mira...ima zimu da odmara
muka je to raditi sa slabim strojem imas jebenu volju artyman:Ma meni su dosta ovi ispod 30 ks...ovo oranje traje ovako dugo samo zato sta je ovo ledina pa tesko ide a i žila ima
hahahhah zasto??? hhahaha :rolfer:Ma nije to uopče teško ide dosta brzo,lijepo i duboko ma super ja i onak nevolim velike trakore sve iznad 2 cilinda mi nije fora