Naš ko grom,,,,,,,več se pomalo i jede,,,,samo izvadiš s kraja...
a dobro bitno da nije neki veči kvar,a došlo je vrijeme da se rade jako loši dijelovi .pa tako i kose i kod nas ljudima pucaju ove bočne kose jer se rade jako nekvalitetno a čuj ta kosa sigurno nije mogla puknuti za Božić kad se ne kosi nego sad kad je sezona,uglavnom budeš ti to završio samo polako
Meni se cini da taj var nece izdrzati
baci taj noz van.
Novi noz ti je nekih 200kn, malo manje mozda.
Ovo si zavaril sada...i vjerojatno bus opet za koji dan na istom mjestu
Ne treba bacat ništa,,??,,,,,,,,,,samo skini zub,,,i izbrusi,.,,i zavari i od gore i od dolem,,,prebrusi,,,i stavi zub gore,,,i radit če koliko i do sada a možda i duže,,,.
Poglčej da ti ne grije,,kod dužeg rada,,,i daj svakotoliko malo zgorenog ulja gore,,.. i peri dalje........
I na mojoj je puko,,,pa sad dela,,,ko da je i nova,,,i to več par lit.......nema,,ako se kvalitetno zavari,,,,držat če,....
e moj imenjače pa ti stvarno nemaš sriće zadnjih dana,stalno se nešto događa,ali kako ono kažu šta te ne ubije to te ojača,hehehehehe
Ne sekiraj se,,,,,,,,,,samo gledaj pozitivno,,,,,,,sad če bit sve skoro novo na njoj,,,,pa moreš slobodno...reč,,,da si proba i gorku stranu,,,ovog dela,,,,a ne samo sidit i peljat se,..............rayer:rayer:
Ako tako nastaviš,možda doktoriraš traktorske kosačice :lol:artyman:
:supz::supz::lol::lol::lol: i mehaniku,...........