• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,326
ida i fleka 3.jpg
Prekjučer mi je na veliku žalost uginuo moj Švrćo kojega sam udomio prije 16 godina. Kod kuće velika žalost. Kangalka, sa kojom je bio u boksu, zavija dan i noć. Danas sam otišao u azil i udomio mladu kujici Idu. Nadam se da će i ona doživjeti starost kao i Švrćo, a ja ću se truditi biti joj dobar prijatelj i pružiti joj topli dom.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,429
@lijeskakc , ja nisam uopće tekst pročital sa tvoje gornje objave. Samo sam dva peseka na slici videl. Jako mi žal peseka, tko ne voli životinje ne voli ni ljude. A meni najbolji čovjekov prijatelj znači jako puno u životu. Imamo sličnu situaciju, udomili kujicu prije 10 tak g i stalno razmišljam kak bude bez nje. Toliku ljubav koju nam je pružila dodad, neopisiva je, neizreciva...zato dijelim tvoju tugu jer te razmem...
Ali, život ide dalje a vrijeme liječi rane....
Sretno sa kujicom Idom (y)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,326
Hvala. Čovjek zna da bude došlo vrijeme rastanka, ali se je jako teško pomiriti sa time. Zato uvijek imam barem dva peseka i par mačaka da se lakše to prebrodi. Čim je čovjek stariji teže mu to pada, ali život ide dalje....:cry:

Najnoviji postovi

Na vrh