• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kak radis krumpir na luku? To je krumpir salata?
Nije salata :ROFLMAO: . Prvo pržim luk, pri kraju dodam češnjak. Dok su prženi, ubacim na ploške narezani prethodno kuhani krumpir, dodam malo Vegete i još malo "frigam", zapečem.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
Nije salata :ROFLMAO: . Prvo pržim luk, pri kraju dodam češnjak. Dok su prženi, ubacim na ploške narezani prethodno kuhani krumpir, dodam malo Vegete i još malo "frigam", zapečem.
To mi zovemo restani krumpir, predobar je okus.

Mora da je dobro, koliko dugo se luk przi, dok malo ne otpusti ili?
Dok ne dobije zlatnu boju, onda unutra baciš skuhani krumpir i lagano miješaš da se ne raspadne. Začiniš po želji, netko samo posoli, netko doda još papar, bijeli luk, crvenu papriku, male kockice slanine itd.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Tocno to...restani krumpir...super nesto...ali po meni bdz cesnjaka i obozavam da se ne skrosi skroz a na kraju nasjeckani persin...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Nije to restani krumir, mozda je slicno ali ovdje su ploske. Restani je onako vise zdrobljen i kao kremastiji.

Mozda se po istom receptu radi ali ovaj od kolege plus mi bas fino izgleda....

I kunic peceni, nikad nisam jeo pecenog, samo na saft...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Točno, nije restani, zdruzgani, zgnječeni, nego sam se potrudio da ostane u ploškama. Točno si opisao.
Kunića onda moraš probati ispeči, isto je za prste polizati.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas opet kuham ja, zato su na red došli špek fileki, poslastica za mene i našega "djeda". Višestrukim kušanjima 🙃😂 IMG_20220309_100908.jpg došao sam do zaključka da su taman, fini, ma da sva čula uživaju.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kaj je trop? Po mojem je palenta kuruzna kaša, od šrota, a žganci se kuhaju od kuruznog brašna. Od kuruzne melje 😏

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Trop je pečeno vrhnje (ali isto i ocijeđeno grožđe, materijal za rakiju).
Kak je mene baka učila, žganci su zdrobljeni kuhani krumpir, pa onda ukuhano kuruzno brašno. I to je tak zasitno da si nikad nisam stavljal drugi tanjur

Najnoviji postovi

Na vrh