moj KUHN STANDARD S....
Sa cime si namazao daske ? Rabljeno ulje ? Da mi je naci neki preparat sa cime bi se moglo namazat priključke koji stoje vani, valjda i tako nesta postoji da je masno pa da voda ne pravi sranje toliko.
Sa cime si namazao daske ? Rabljeno ulje ? Da mi je naci neki preparat sa cime bi se moglo namazat priključke koji stoje vani, valjda i tako nesta postoji da je masno pa da voda ne pravi sranje toliko.
Uf odlična kombinacija rayer:rayer:
Daj mi reci kako se ponaša DF sa tim plugom,dali su ti potrebni utezi ili može i bez njih nosit plug,dali ga jako zaljulja kada okrečeš plug?
Ovak KUHN idealan za moj Same.
Daj mi reci jel to kupljeno novo ili polovno i koja je cjena u pitanju?
Na koji sve zahvat može orati?
Agrotron je k 110
I mene zanima koji je zahvat ovog tvog pluga,jel to nije štelajuči?
hvala!!:mrgreen:
a cuj,malo ga diže bez njih,al mozes se voziti..a i vuce ga bez njih,al kad ih imam,zasto ih nebi stavio?
moj kotac udari jako,samo zbog toga se malo zaljulja,ovako ne
Volio bi tako svog DF-a negdje upregnit sa takim okretačom,vjerujem ti da ide i bez utega jer ako sam ja mogao bez utega dignut paletu umjetnog gnojiva 1250kg + cca 300kg viljuškar zašto nebi i ti mogao taj plug :finga:
Slažem se!dado,jedno je dignuti a drugo je voziti i orati...
dado,jedno je dignuti a drugo je voziti i orati...
Paleta gnojiva skupa s viljuškarom je odmah iza traktora zato te niej dizalo, plug je ipak malo duža poluga straga i bilo bi problema.
Ja si radim uteg na PVH za trobražnjaka, bez obzira dal bude ravnjak ili okretač, a volio bi probati nositi nekog takvog okretača
Bude nam vlasnik pluga to rekao..Koliki je klirens i razmak između brazdi tog Kuhn pluga??
Slažem se!
I dalje mi je čudno kak ste se odlučili na 85 ks ići s 3x14", a ne s okretačem 2x16", vjerojatno je turbo lagana zemlja kad veliš da dobro ide.
Ja s 95 ks sam skeptičan oko 3x14" i vjerojatno nebude išlo u ovih par težih zemlji i budem morao ići u to samo s 2 brazde.
šanana pardon!
visina je od grede 80cm