E to neznam, nisam nikad vidio takav ravnjak. Ali ne znači ako kupiš Kuhn-a da će bit dobar kao ovaj, moj kolega ima Kuhna neki stariji model i nije kao ovaj.ŠANANA IMT 565 kaže:Jel bi se kod nas maogao nači Kuhn 3x12-14'' obični ravanjak plug???
Sviđa mi se taj tvoj plug!
To je Vario plug, ima mogućnost od 12 - 20".ŠANANA IMT 565 kaže:Na koliko je naštelan taj tvoj plug, koje su mu sve moguče veličine?
Jel bi ga mogel vuči traktor od 95 ks na normalnoj zemlji i do 30 cm dubine??? :scratch
Ovo je naš plug Kuhn Varimaster 120
Kao što se može vidjeti plug odlično zaoriva masu odmah nakon kombajniranja, uopće nema štopanja, vjerojatno zbog velikih pretpluga...
I vuče se relativno lagano.
Ovako izlgeda nakon pranja...
Ovo je naš plug Kuhn Varimaster 120
Kak se kreće cijena za takav plug.? El tvoj možda na prodaju? I koja je to godina..?
http://imageshack.us/photo/my-images/850/sdc11171f.jpg/ mislim dase ovde bolje vidi nešto sam zezo na prvoj slici
jel misliš na huarda sad sam ga kupio za 1400eu,Ovo je naš plug Kuhn Varimaster 120
Kak se kreće cijena za takav plug.? El tvoj možda na prodaju? I koja je to godina..?
jel misliš na huarda sad sam ga kupio za 1400eu,
Ne, piše u postu da za Kuhn pitam.
Hvala na čestitkama dečki
Ja sam plug brzo složio, bio sam kod kuma, on ima isti traktor i isti plug pa malo to sve izmjerio i ko bog, jedino sam crtalo dizao na polju, išlo je prenisko.
Kićo za tvog overuma sam zakasnio,on mi se je baš jako jako svidio, a božo me zvao dok je došao markov plug i bio sam ga gledat pa mi se baš nisu svidjeli mali pretplužnjaci a opet sam htio kupit plug a da ne moram ništ mjenjat na njemu, pa sam se malo bojao za zaoravanje okovine bez malčiranja,a baš zbog toga sam i htio nabaviti dobar plug da nemam zafrkancije s tim, ali koliko vidim da marko nema problema s biljnim ostacima, a kod mene ima isto dosta kunovih plugova i svi su ljudi super zadovoljni tako smo se onda i mi odlučili na kuhn-a i onda na moj nagovor smo uzeli vario plug i mislim da mi neče biti ni najmanje žao, a nadoplate je još 23000kn
Dino eto konačno je stigao, ma svakak sam orao, više iz radoznalosti na početku kak i šta, ali onda kasnije sam uglavnom na 18" i 30cm duboko, brzina oko 7.5km na 1800-1900o/min